Fatih Erbakan’dan Sokak Hayvanlarının Uyutulmasına Tepki: “Biz Tamamen Karşıyız”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son günlerde gündemdeki yerini koruyan sokaka hayvanları için yasa tasarısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erbakan, daha çok İslamcı camianın desteklediği sokak hayvanlarının uyutulması kararına kesinlikle karşı olduklarını söyledi.

Fatih Erbakan, partisinin Konya’da belediye başkanlarını ziyaret için geldiği Konya’da son günlerin en popüler konusu sokak hayvanları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sokak köpeklerinin toplatılması ve uyutulmasıyla ilgili çalışmalara değinen Erbakan, “Cenabıallah'ın verdiği bir canı ancak Cenabıallah alabilir. O bir insan da olsa, hayvan da olsa böyledir. Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle Yeniden Refah Partisi olarak karşıyız. Bu inancımıza da uygun olmayan bir davranıştır. İnsani bir davranış da değil" dedi.

“Bazı batı ülkelerinde bu yapılıyor olsa bile bizim onları taklit etmemiz doğru bir yaklaşım değildir. Yeniden Refah Partili belediyelerimiz de seçim öncesinde beyannamemizde de ifade ettiğimiz gibi o hayvanlarımızı mutlaka toplamak, sokaklarımızı başıboş köpeklerden arındırmak ancak bu hayvanlarımızı da en güzel şartlarda en modern, gelişmiş merkezlerde yaşamlarına devam ettirmek.”

“Veterinerler gözetiminde, uzmanlar gözetiminde ve bu merkezlerinde 24 saat internet üzerinden canlı yayınla halkımız tarafından izlenebilmesi, takip edilebilmesi, halkımızın ziyaretlerine her zaman açık olması ve orada en iyi şartlar altında o hayvanların yaşatılması bizim hedefimiz, projemiz bu. Bununla ilgili belediyelerimiz şimdiden kollarını sıvadılar. Yeniden Refah Partisi olarak hiçbir canlının alınmasını onaylamıyoruz. Bu hayvanların uyutulmasına karşıyız. Bunların bu modern gelişmiş merkezlerde her türlü destek sağlanarak yaşatılması son derece önemlidir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Nevşin Mengü'den Erdoğan'ı Kızdıracak 'Sokak Hayvanları' Paylaşımı: ''Benim Gibi Değil Demek ki Ölmeli''
Sokak Hayvanlarının Uyutma Adı Altında Katledilmek İstenmesine Tepki Yağdı
Hayvanlara Düşkünlüğüyle Öne Çıkan Seren Serengil'den Yeni Sokak Hayvanları Yasasına Sert Tepki!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
24.05.2024

fatih erbakanı sevmem ama bu düşüncesi 👌👏💯

24.05.2024

aga bunlar yem. yeme bunları adam sekülerleri yanına çekmek için yapıyor bunu. daha kendi partisinin kadın adayını sansürleyen bir zihniyet bu. https://serbestiyet.com/haberler/roportaj-yeniden-refahtan-uyutmaya-destek-tam-bir-isgal-aci-ama-uyutmaktan-baska-care-kalmadi-168046/ https://x.com/serbestiyetweb/status/1793898794397950225

24.05.2024

Onlar için Köpekler kadınlardan daha değerli olduğu içindir: 79 iran devriminde de aptal solcular anti emperyalist diye molları desteklemişti. https://amp.onedio.com/haber/kadin-adaya-golge-efekti-koydular-yeniden-refah-partisi-nin-secim-araci-sosyal-medyanin-gundeminde-1144623 https://amp.onedio.com/haber/kendisini-sansurleyen-yeniden-refah-partili-yoneticiye-sunucu-damla-dogan-dan-sert-yanit-geldi-1188119

24.05.2024

Onedio şu haberi paylaşacan mı artık: https://m.haberturk.com/balikesir-burhaniye-de-korkunc-kaza-kopegi-ezmemek-icin-4-genc-oldu-guncel-haberler-3688213 4 genç köpeğe çarpmamak için öldü. Ve be hikmetse muhalif medya dan tık yok.

24.05.2024

Üniversitedeyim o zaman spordan çıktım eve gidiyorum. Yorgundum da normal yoldan gitmek yerine daha kısa olan ara bir sokağa girdim yerde yatan bir köpek vardı görünce biraz korktum zaten. Sessiz sakin yanında geçeyim uyanmadan dedim. Yavaş yavaş geçerken köpek bir anda havlamaya başladı ve üzerime saldırdı geri geri kaçmaya başladım ama nasıl bir korku yardım edecek de bir allahın kulu yok etrafta. Köpek yaklaştıkça korkumun yerini öfkem aldı. Sırt çantamı çıkarttım elime aldım ve kendimi sana yedirmem deyip köpeğe saldırdım. O an kendimi savundum ama ya 5 6 yaşında bir çocuk olsaydım orada. Sizce ne olacaktı bana ?

24.05.2024

güzel hikaye.

TÜM YORUMLARI OKU (29)