Fatih Erbakan'dan "Dolar'ı Ortadan Kaldıracağız" Açıklaması: "İslam Dinarına Geçilecek"

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan dolar hakkındaki ifadeleriyle dikkat çekti. Milli Gençlik Derneği tarafından düzenlenen programda konuşan Erbakan, 'Siyonizm'in en önemli sömürü aracı olan Amerikan Doları ortadan kaldırılacak' dedi.

YRP lideri Fatih Erbakan, Milli Gençlik Derneği'nin Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği "İstanbul'un Fethi" programında yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

Erbakan, konuşmasında, ekonomide yeni fetihler gerçekleştireceklerini söylerken, "doların ortadan kaldırılacağını ve İslam dinarına geçileceğini" söyledi.

Mekke, Kudüs ve İstanbul gibi şehirlerin fetihleri gibi önemli fetihler yapacaklarını anlatan Erbakan, 'Dış politikada fetihler gerçekleştireceğiz. Ekonomide fetihler gerçekleştireceğiz, sömürü, faiz, haksız kazançlar olmayacak, nimet, külfet dengesi dengelenmiş olacak, haksız vergiler olmayacak' ifadelerini kullandı.

Erbakan, dolar için de "Siyonizm'in en önemli sömürü aracı olan Amerikan Doları ortadan kaldırılacak ve İslam dinarına geçilecek inşallah" derken, "Paylaşımda adalet temsil edilecek. Cenaballah'ın 8 milyar insan için bahşettiği nimetler, 8 milyar insan arasında adaletli şekilde paylaşılacak" diye belirtti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Hademe Üniversite Sistemine Girerek Kendine Diploma Üretti Daha Sonra Koordinatör Oldu
İzmir'de Menzil Şeyhinin Toplu Tövbe Görüntüleri Gündem Oldu
Emekli Maaşı Artacak, Seyyanen Zam Geliyor! Gazeteci Fatih Atik Tarih Verdi
YORUMLAR
29.05.2024

ve sonra milyonlarca insan ilaçsızlıktan ölür. iki gram beynin yok iki gram bilgin de yok

29.05.2024

amerikada gününü gün edip amerikada yasayan kizlarin dinarla mi yasayacak ???

29.05.2024

İslam dinarı dedi.

TÜM YORUMLARI OKU (20)