Fatih Altaylı, TUSAŞ Saldırısıyla İlgili Konuştu: "Dün Sabah, Pek Çok Kişi Böyle Bir Saldırıdan Bahsetti"

Gazeteci Fatih Altaylı, TUSAŞ'a düzenlenen saldırı öncesi konuştuğu kaynaklardan bazılarının böyle bir olay olacağını önceden bildiğini söyledi. Altaylı, 'Pek çok kişi böyle bir saldırıdan bahsetti. 'İki olay bekliyoruz, bir tanesi Ankara civarında bir kamu kurumuna saldırı, diğeri siyasi bir lidere yönelik saldırı hazırlığı veya önlendiğinin açıklanmasını bekliyoruz' dediler.' ifadelerini kullandı.

Kahramankazan'da bulunan TUSAŞ tesislerine düzenlenen bombalı ve silahlı terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 22 kişi yaralandı. Saldırıyı YouTube kanalında değerlendiren Fatih Altaylı, dün sabah konuştuğu bazı isimlerin bir saldırı olabileceğine yönelik bilgisi olduğunu söyledi.

Konuştuğu kişilerin iki olaydan bahsettiğini söyleyen Altaylı, "Bir tanesi Ankara civarında bir kamu kurumuna saldırı, diğeri siyasi bir lidere yönelik saldırı hazırlığı veya önlendiğinin açıklanmasını bekliyoruz' dediler." ifadelerini kullandı.

İşte Altaylı'nın açıklamaları; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Bahçeli'nin Çağrısını Destekleyen Vatandaşa "CHP Kazanırsa Öcalan'ı Serbest Bırakır" Söylemleri Hatırlatıldı
Saldırı Sonrası TUSAŞ'ta Güvenlik Önlemleri Artırıldı: Jandarma Ekipleri, Taksileri Özel Olarak Kontrol Ediyor
Taksiye Müşteri Gibi Binmiş: Kadın Teröristin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
YORUMLAR
24.10.2024

Mit başkanı sazıyla kaset çalışmaları yapıyor

24.10.2024

valla başımızdaki kişiye söyleyin onun yüzünden giren çıkan belli değil beee elini kolunu sallayan istediği gibi giriyor

24.10.2024

2015'te 2 secim arasi ortalik yikildi, o zamandan beridir %100 eminim ki bazi kisiler bu orgutle danisikli dovus yapiyor. simdi "bekleniyormus" denildigine gore, bu bir zemin hazirlama ama neye? baston dedenin dediklerine mi, israilin bop projesine mi? bopun es baskani kimdi ya bu arada unuttum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ