Fatih Altaylı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Yorumladı: "Sahada Tepinip El-Kol Yapmak Neyin Nesi?"

Fatih Altaylı kendi adını taşıyan YouTube kanalında Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında yaşanan olayları değerlendirdi. Osayi Samuel için 'Futbolcu musun, boksör müsün?' diyen Altaylı, bu olay özelinde ilk suçlunun Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi. Ayrıntılara birlikte bakalım.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı-lacivertli takımın 3-2 kazandığı maçın ardından yaşanan olayları Fatih Altaylı yorumladı.

"Elbette sevinmek herkesin hakkı. Futbolcular sevinebilir sahada, buna da bir şey demiyorum ama bu kadar gergin bir ortamda..."

"Sahanın ortasında dakikalarca tepinip tribünlere el-kol yapmak neyin nesi? Fenerbahçeliler bana kızacak, sevinmek hakkınız ama her şeyin limiti var. Görüyorsun bir şey olacağını. Artık yapma... Sanki olay çıksın istiyormuşsun gibi hava yaratıyorsun." dedi.

Fatih Altaylı'nın Trabzonspor ile Fenerbahçe maçı hakkında YouTube kanalında yaptığı konuşmanın bir kısmı👇

Videonun tamamına buradan erişebilirsiniz.

Acun Ilıcalı'dan Hakem Halil Umut Meler'e Sert Çıkış: 'Acilen Hakemliği Bırakmalı'
Yılın Transfer Hamlesi: Saliha Şahin Sultanlar Ligi'ne Geri Dönüyor!
Arda Turan Belgeseli Geliyor: “Yüzleşme ile Karşınızdayım”

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
19.03.2024

Niye böyle sacmaliyorsun Fatih Altayli.Istanbulda Feneri sahasinda yenen Trabzonsporda sevinc yapti .Ne yapti Fenerliler hic bir sey yapmadi.Trabzonspor her hareketi sivrictir ve bunu bilerek yapiyor.Amaci Galatasaraya prim yaptirmak.Git Trabzonda 5 yasindaki cocuk bile böyle söylüyor .Neden anne ve babalari dedeleri hep ayni dil .Cocukta duydugunu söylüyor.Buna ne diycen büyük Medyaci..Trabzonspora adam gibi ceza vermezseniz bir gün gelecek bunun 10 katini yapacaklar. Meshur TFF sus pus olmus bekliyor.Ama inanin bana bunu yapan Diyarbakirspor olsaydi bu TFF Baskani hemen demec verirdi.Adam siyasetten Allah gibi korkuyor...

19.03.2024

bak şimdi olayı bir özet geçeyim sana.... Ali Koç denen dürzü maçtan çoook önce ortamı germeye başladı. Tribünlere oynadı. Maça çıkmadan federasyonu tehdit etti, maça çapsız bir hakem tayin etti, 3. golden önceki iki faul bilerek verilmedi. Dünyanın her yerinde dirseğin rakibin omuzunda topa yükselmek fauldür. bütün bunları yaptıktan sonra üstüne sahada TRABZONDA EL KOL hareketi yaparsan olacağı budur. Dua etsinler otobüslerini yakmadılar. şimdide çıkmış Ligden Çekileceğim diyerek ört bas peşinde. yazık!!!

19.03.2024

Akil adam postuna bürünmüş iflah olmaz bir fanatik ve Fenerbahçe düşmanı fatih.

19.03.2024

boş yapmış

TÜM YORUMLARI OKU (15)