Fatih Altaylı, Togg Üzerinden Aktrollere Yüklendi: 'Düşünce Özürlüler'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugün köşesinde Togg hakkında yazdı. Altaylı Togg'un ilk yerli otomobil olmadığını belirttiği yazısında kendisini hedef alan aktrollere de tepki göstererek 'Düşünce özürlüler' ifadelerini kullandı. 

'İlk yerli otomobil Devrim'di'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 'Açtırmayın Kutunuzu' başlıklı yazısında sosyal medyadaki trollerin TOGG nedeniyle kendisine küfrettiklerini belirterek şunları aktardı:

'Artık hadlerini aşıyorlar. Bakın üç kuruşa sosyal medya paylaşımı yapan, düşünce özürlüler… Şunu bilin ki, yapılan şey bir uzay aracı değil, bir otomobil. İlk yerli otomobil markası falan da değil. İlk yerli otomobil Devrim’di. Engellendiği için başarılı olamadı. Sonra 1966 yılında Anadol geldi. Gerçek anlamda ilk yerli otomobil markası Anadol’dur.'

Anket: 10 Kişiden 9'una Göre 'Başörtüsü' Diye Bir Sorun Yok

Popüler İçerikler

"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
01.11.2022

İyi de Aktrollerin işi bu zaten. AKP'nin parti politikası haline getirdiği yalanları arsızca savunup yaymak. Şimdi sansür yasası da çıktı. İyice rahatlar.

01.11.2022

Sayin Altayli siz onlari bosverin .Bir Bakan cikti dediki yalanin da böyle büyügü görülmedi .Güya bu TOGG projesi 15 yilda bu hale gelmis.Koskoca bir Bakanlik aciklamasi böylemi olur.O15 yil önce Saab Markasi batmis bunlar 40 Milyon Euro verip üstlenmisler Protip hikayesinden güzel kazik Millete mal olmustu o hatayi unutturmak icin sözde TOGG ta 15 yildan beri bir projeymis gibi anlatiyorlar.TOGG bir montajlama Tesislerinde araba oluyor yerli üretim diye bir sey yok.Italyanlar paletliyor gönderiyor bizimkiler de montaj yapiyor.Iddia ediyorum eger biz Milli ve yerli yapiyorsak bu arabayi fiyati 350 -450 bin arasi olmali yok 1,5-2 Milyon arasi satisa sunulursa anlayin ki tamamen Avrupa ve fiyatlari asagisini korumuyor.Yani bunlar cok eziyetli bir algiya girmisler.Bu arabalari hemen piyasaya sürüp Zenginlerimize baski yapip gösterin Milliyetciliginizi gibi algiyla büyük satis hayali kuruyorlar.Proje güya sözde Halkaydi ama simdi hedef degisti.

01.11.2022

Dünyada sonradan kendi otomobilini üretme motivasyonu ile harekete geçen hemen her ülke önce dar gelirli veya orta tabaka diyebileceğimiz kesimin kullanabileceği araçlar üretmiş, sonra üst segmentlere geçmiş. Öncelikli amaç içerideki araç kalite ortalamasını artırıp vatandaşını bir nebze rahatlatmak çünkü. Başarı sağlayan markaları da büyütüp yurtdışına açmış. Bizimkiler her zamanki gibi tersinden gidiyor...

05.11.2022

Yorumlara bakıyorum da yerli arabayı "bilime önem veren, ultra medeni düşünceye sahip, ilerici ve çağdaş, çağı takip eden" olarak kendilerini göstermeye çalışan CHP'liler değil de, tam tersi olmakla suçladıkları AKP'liler üretti diye büyük bir hınca bürünmüş bir kitle doğmuş. Anlaşılan üstte tırnak içinde yazdığım iyi nitelikler CHP'nin değil, asıl AKP'nin seçmenleriymiş. O bilime önem veren çağdaş insanların Sabiha Gökçen Havalimanı için "buraya uçak mı iniyor da havalimanı yapacaklar?" şeklinde baltalama çabalarını ve CHP tabanının bunu papağan gibi tekrarladığını gördükten sonra, bu CHP'de zeka sorununun da ciddi miktarda olduğunu farkettim. Sn CHP mensupları, ağlayın hakkınız, çünkü yerli aracı değil, yerli uzay aracını, yerli iha ve sihaları, yerli helikopteri, yerli uçak motorunu ve ilerde yerli uçağı, malesef ki malesef AKP yaptı. Sizinkilerin ufku heykellere anca yetiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ