Fatih Altaylı Tıp Eğitimini Eleştirdi, Ağzına Geleni Söyledi: 'İçine S*çıldı, Şimdi de Sıvıyorlar!'

HaberTürk'le yollarını ayırdıktan sonra kendi sitesinde yazılarını yayınlayan ve YouTube'ta aktif olarak bulunan Fatih Altaylı, zehir zemberek açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.

Son olarak Altaylı'nın hedefinde Canan Karatay vardı. Altaylı, Karatay'ın Nazi Almanyası'nda milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu tutulan doktor Josef Mengele'ye benzediğini söylemişti. "Bilerek veya bilmeyerek çok sayıda hastanın ölümüne doğrudan ya da dolaylı yoldan sebep olmuştur." demişti.

Şimdi de Fatih Altaylı, Türkiye'deki TIP eğitimini kendi tarzıyla yorumladı ve yorumlarken de fazlasıyla bu konuya sinirlendi.

"Türkiye’de tıp eğitimin içine s*çıldı." diyen Altaylı, "Batırdılar. Şimdi de sıvıyorlar. Türkiye’de artık doktor moktor yetişmez." ifadelerini kullandı.

Birçok kullanıcı da Altaylı'yı destekleyen yorumlar yaptı.

Siz bu düşüncelere katılıyor musunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Türkiye-Polonya Maçında Melissa Vargas'a Yapılan Skandal Harekete Tepki Yağdı!
Dudağından Öpmüştü! Kadın Futbolcunun Otobüste Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
01.09.2023

Sadece tıp mı? Türkiye'de elinde mesleği olsun olmasın insanlar burdan kaçmanın derdinde. Böyle vasfı olan insanları kaybetmek ise çok üzücü, bazılarının hâlâ farkında olmaması daha üzücü. Türkiye'de tıp demek akıl sağlığını korumaya çalışarak yaşamak demek. Kendini bir şekilde kurtarabilen çeker gider, bize de üfürükçüsü muskacisi kalır neyimize yetmiyor ama.

01.09.2023

romatizm mi ahahah! gerzen'den bildirmek sallamak kolay tabi tipik gurbetçi gibi. Uber, kasiyerlik, kuryelik yapanların çoğu burda yaşadığından daha insani şartlarda ve daha çok kazanç alıyor neden pişman olsunlar! pişman olanlar asalak gibi konuşup ama dönmeye götü yemeyen aptal gurbetçilerdir. Becerisi olanlar gidiyor asıl çöp olanların büyük kısmı burda, buna mülteciler de dahil.

01.09.2023

2009 dan beri hemşire olarak yorumumu yapıyorum kesinlikle haklı bir haykırış. Eskiden yeniymiş kıdemliymiş farketmez doktor doktordu. Şimdi hasta görmeden mezun oluyorlar hocalar özellere gitti fakülteler boşaldı. Liberalleşme adı altında devam zorunluluğu yok kimse okula hastaneye uğramıyor. Kovit deprem derken sınavlar internet üzerinden oluyor biri kardiyo biri nöroloji gibi bölüşerek çalışıp toplu girdiler sınava. 5 farklı ilin tıpçılarını gözlemledim bunu belirteyim bu arada belki kalitesini artırarak dewam edenler vardır bilemem. Evett herşeyde olduğu gibi tıp eğitimi bile bitti...

01.09.2023

bide yorumlara bakıyorum herkes doktorlara bok atmış. Bu yaşananlar onların degil yönetimsel hataaa. Tıp kazanan adam demek her türlü çalışma temposuna ayak uydurabilecek, çalışkan iradeli kişiler demek bok atacağinıza onları yükselmek için nasıl kullanırız onu düşünun...

01.09.2023

Türkiye'ye zarar vermek isteyen bir dış güç, AKP'nin yaptıklarını yapardı.

01.09.2023

ALES anlatım bozukluğu sorusu gibi olmuş ama neyse ki cevabı bulmak kolay. cevap: Cümlede hem Türkiye'ye zarar vermek isteyen bir dış güç hem de AKP yazınca AKP'yi iki kere yazmış oluyorsun ! :) Yani A şıkkı

TÜM YORUMLARI OKU (23)