Fatih Altaylı’nın Programında Mahra Melin’in Babası Murat Pınar’ın Yanıtları Yeniden Gündeme Geldi

Antalya’da köpeklerden kaçarken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar’ın geçtiğimiz günlerde annesi Derya Pınar sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşülmesi için gerçekleştirilen komisyona katılmış ve kendisine şovcu diyenlere kaybettiği çocuğunun ayakkabılarını fırlatmıştı. Şimdiyse eşi Murat Pınar geçtiğimiz yıl katıldığı Teke Tek programındaki açıklamalarıyla gündeme geldi.

Fatih Altaylı’nın soruları üzerine ilerleyen programda Murat Pınar "Mezardaki kızımın üzerine yemin ederim ki ben hayatım boyunca köpek ticareti yapmadım." sözlerini kullandı.

Ardından ise Altaylı’nın kedi ticareti yaptığına dair soru sorması üzerine “Ücret karşılığında sahiplendirdim.” diyen Pınar’a Altaylı ise “Ona satmak diyoruz.” yanıtını verdi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Marmara Denizi'nde 4.1 Büyüklüğünde Deprem Oldu, Son Durumu Uzmanlar Yorumladı! İşte Naci Görür'ün Açıklaması
Eylem Tok'un Oğlu Timur Cihantimur, Cezaevinde Saldırıya Uğradı: 'Dudağı Patladı ve Dişi Kırıldı'
Ali Koç'tan En-Nesyri Açıklaması: "Sabrımız Taşmak Üzere"

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
20.07.2024

Evet bu mesele de vardı değil mi? Haberde bir kediyi ücret karşılığında sahiplendirdi gibi anlaşılmış. Bu adam da zamanında köpekleri de kedileri de çiftleştirip üretip üretip satmış. Hayvanseverler eski postlarını bulup ifşa etmişlerdi. Kızı köpekten kaçıp kamyon altında kalınca Güvenli Sokaklar Derneği'ni kurup köpek düşmanlığına başladı. Senin sattığın köpeklerin de kaç tanesi kim bilir sokağa salındı ve yüzsüz adam. Sokak köpekleri meselesinin çözümü için en başta üretimin de yasaklanması gerek ki insanlar sokaktan barınaktan sahiplensin.

Pasif Kullanıcı
20.07.2024

Geçen gün aileyi eleştirdim diye bana hakaret edenleri buraya alayım. Bakın bakalım esas suçlu sokaktaki köpek mi, yoksa onları çiftleştirip satan, sonra sokağa atılmalarına sebep olan, kendi çocuğuyla bile ilgilenmeyen böyle üreticiler mi? Ne zaman kendi başına geldi o zaman şova başladı.

Pasif Kullanıcı
20.07.2024

kuyruğun acımadığı sürece herşeyi yapın ne zaman kuyruk acın başlasın o zaman kindar düşman olun riyakar olmayin ücret karşılığı sahiplendirdim diyor birde utanmaz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ