Fatih Altaylı Köpeklerin Uyutulması Hakkında Yeniden Konuştu: “Bunların Hepsi Batı Kahrolsun Diyenler”

Köpekler hakkındaki yeni yasa teklifine göre 30 gün içerisinde sahiplendirilemeyen sokak köpeklerinin uyutulması önerisi son günlerde ülkemizde büyük yankı uyandırdı. Barınaklarda yeterli kapasite olmadığından dolayı sunulan uyutma adı altındaki katliama tepkiler gelmeye devam ediyor.

Fatih Altaylı da yeni yasa teklifini başından beri desteklemeyen ve tepki gösterenlerin cephesinde.

Şimdilerdeyse yeni yasa teklifini destekleyenlerin toplumun batı karşıtı olan kesiminden oluştuğunu söyledi.

Altaylı konu hakkında “Köpekler öldürülsün diyenler diğer her türlü konuda batı karşıtı. Bunların tamamı batı kahrolsun, dış güçler diyenler. Ulan batının bin tane iyi şeyi var, hiçbirini almazsın, batının nerede var garip şeyi alıyorlar." sözlerini dile getirdi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Sesli Harfler Hakkında Düşüncesi Belirten İçerik Üreticisinin Fikri Size de Çok Mantıklı Gelecek!
Yaşlı Teyzeyi ve Çocuğu Yağmurda Ayakları Islanmasın Diye Karşıdan Karşıya Motorla Geçirdi
Öğrenciler TikTok Akımını Öğretmenleriyle Yaparak Okulun “En”lerini Seçtiler

Popüler İçerikler

Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
YORUMLAR
27.05.2024

Dövizlerini de alıyorlar.

27.05.2024

Şunu anlamak istemiyorsunuz fatih portakalın anketinden yola çıkarak yüzde 70 avrupa ne yaptıysa aynısı yapılsın diyor. Hepsi mi batı karşıtı? Ayrıca büyük bölümü diyorsunda araştırmanız nerde beyfendi? Birde o uyutan ülkelerde hayvan hakları bizden daha gelişmiş olduğu halde önce insan diyorlar. He şu da var: 7/24 batı öven de sizsiniz ama sizinde işinize gelmeyen bir durum batıda yapılıyorsa hemen şunu neden örnek almıyorsunuz edebiyatına başlıyorsunuz eleştirdiğinizin aynısını yapıyorsunuz. Sonra bu sorundan en çok akpye oy veren alt orta gelir grubuna sahip kentler ve mahalleler etkileniyor. Siz bu insanları anlamadıkça size bileniyorlar. 43 yıl sonra chp kazandı ama böyle davranırsanız ilk seçimde akp gene gelir kardeşim. Şu yorum açıklıyor durumu:

27.05.2024

“Tabii ki her konuda olduğu gibi bu da sınıfsal. Kent merkezlerinde oturanlar mahallelerinde yaşayan birkaç köpek üzerinden yorum yapıyor. Altındağ'da toki bölgesinde oturuyorum, onarli on beşerli sokak kopegi ceteleri yuzunden cocuklarimiz da biz de tehlikedeyiz. Aralik ayında bir cocugumuz yogun bakimlik oldu.(Kecioren köpek saldiris olarak aratabilirsiniz) Kisirlastirilmalari yeter demissiniz ama yetmiyor? Sizler gonul rahatligiyla kapinizin onune inip marketinize yururken biz bunu yapamiyoruz? Hayvanlar elbette oldurulmesin ama barinaklara alinsin. Yasalarin oncelikli yukumlulugu insanlarin yasam hakkidir.” Yani sen şımarıp bu insanları aşağılarsan gene seçim kaybedersin kardeşim. Keçiören 35 sene sonra sol parti chpye geçti size sanş verildi lakin bu kafayla giderseniz o sessiz çoğunluk gene yüzde 25’e gönderir sizi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ