Fatih Altaylı ile Erdoğan'ın Eski Metin Yazarı Aydın Ünal Arasında 'Suriyeli' Kavgası!

Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma metinlerini de hazırlayan Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Suriyeli misafirler Türkiye’ye yük değil, tam tersine yük alıyorlar. Müslüman bir Suriyeli, Türk olduğunu iddia eden bir ateistten daha fazla bizdendir" sözleriyle gündem olmuştu.

Gazeteci Fatih Altaylı, Aydın Ünal'a "İslam yokken Türklük yok muydu? O kadar meraklıysan defol git Suriye’ye. Türklük din değil, ırk ve his meselesidir. Aydın Ünal kendini Türk hissetmeyebilir. Bu, Türklük için bir kayıp değil.” sözleriyle yanıt vermişti.

Aydın Ünal, Fatih Altaylı'nın bu yanıtına ise oldukça sert bir karşılık verdi. Altaylı'nın geçmiş dönemde kendisi dahil Cumhurbaşkanı danışmanlarına 'yalakalık' yaptığını ve kaynakları kesildikten sonra muhalif olduğunu iddia etti.

Aydın Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca, "Türklüğü savunmak Altaylı’ya kaldıysa vay Türk’ün haline" ifadelerini kullandı.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara

Celal Şengör, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e Savaş Açtı: "Ülkemizin Geleceği İçin Büyük Tehditsin"
Ünlü Komedyen Doğu Demirkol, TÜGVA Kampına Katıldı, Ok Attı!
Duşta Bomba Gibi Patladı: Talihsiz Kadın, 5 Yıldızlı Otelden 15 Dikişle Çıktı!

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
23.07.2024

Bana Aydın Ünalın iddiası gerçekci gelmedi. Fatih Altaylının paraya ihtiyacı yok, para için kişiliğinden ödün vermez. Fatih Altaylıya katılıyorum. Alın suriyeli kardeşlerinizi onlarla gidin, mutlu mesut yaşayın müslüman arap kardeşlerinizle

23.07.2024

Vay oç ya, bende diyorum bu aptalca metinleri kim hazırlıyor. Öğrenmiş olduk.

23.07.2024

daha aptalcasi, aptalca hazirlanmis metinleri sorgulamadan, bu ne lan demeden bulbul gibi okumaktir bence.

23.07.2024

Bir siyasal islamci asla yanıltmaz sözü bir kere daha gerçek oldu. Amaçları niyetleri islam devleti kurmak, onlar için Türk ün Türkiye nin ötekinin berikinin önemi yoktur. Bu devleti kurmak için ne gerekiyorsa yapmaya razıdırlar gerekirse Büyük Türk Milletinin meclisini bile bombalayacak kadar gözü dönmüştür siyasal islamcinin.

23.07.2024

Meclisi bombaladılar, binlerce insanın ölümüne neden oldular. Çünkü bunlar devlet, millet düşmanı. Kendi siyasi hırsları için milyonlarca insanı sokağa döktüler ve katliam yaşanmasına neden oldular. Düşman bile bu kadarını yapmazdı, çünkü insan hakları ve vicdan bu kadarını yapmalarına izin vermezdi.

TÜM YORUMLARI OKU (24)