Onedio Logo

Fatih Altaylı, Habertürk'ten Ayrıldığını Duyurdu

Kapak Görseli

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk ile yollarını ayırdığını açıkladı. Ünlü gazeteci ayrılık kararını 'Bana katlanan herkese teşekkürler' başlıklı bir yazıyla köşesinden duyurdu.

Altaylı veda yazısında, "Bundan böyle, medyada kimseye patron diyecek gücüm takatim yok. Saygı duyacağım öyle birini de zaten göremiyorum. Ama bir süre sonra yazılarıma fatihaltayli.com.tr adresinden devam etmeyi planlıyorum. Sonrasına bakarız" dedi.

Altaylı veda yazısında, "Bundan böyle, medyada kimseye patron diyecek gücüm takatim yok. Saygı duyacağım öyle birini de zaten göremiyorum. Ama bir süre sonra yazılarıma fatihaltayli.com.tr adresinden devam etmeyi planlıyorum. Sonrasına bakarız" dedi. Görseli

Altaylı, özellikle seçim dönemindeki muhalif tavrı nedeniyle AK Parti'ye yakın hesaplar tarafından sıkça hedef alanıyordu.

Altaylı, özellikle seçim dönemindeki muhalif tavrı nedeniyle AK Parti'ye yakın hesaplar tarafından sıkça hedef alanıyordu. Görseli

Altaylı yazısında ayrıca, "Ciner ailesine 18 yıllık her şeye rağmen keyifli ve öğretici yolculuk için teşekkür ediyorum. Bazen aşk biter ya, bittiğini bilmek, anlamak, uzatmamak, sıkmamak lazım" ifadelerine yer verdi.

Altaylı yazısını, herhangi bir not eklemeden Twitter hesabından takipçileriyle de paylaştı ⬇️

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fatih Altaylı kimdir? ⬇️

Fatih Altaylı Kimdir? Fatih Altaylı Habertürk'ten Ayrıldı mı?

Popüler İçerikler

İSKİ, Kanal İstanbul Şantiyesine Yıkım Kararı Verdi: Gözaltına Alındılar
İSKİ, Kanal İstanbul Şantiyesine Yıkım Kararı Verdi: Gözaltına Alındılar
Bahçelievler'deki Diyanet'e Bağlı Yatılı Kur'an Kursunda 10-13 Yaş Arasındaki 17 Çocuğa Cinsel İstismar!
Bahçelievler'deki Diyanet'e Bağlı Yatılı Kur'an Kursunda 10-13 Yaş Arasındaki 17 Çocuğa Cinsel İstismar!
İstanbul'da Motokuryeyle Tartışmaya Giren Lüks Çakarlı Aracın Kime Ait Olduğu Ortaya Çıktı
İstanbul'da Motokuryeyle Tartışmaya Giren Lüks Çakarlı Aracın Kime Ait Olduğu Ortaya Çıktı
YORUMLAR
16.05.2023

zaten orası sizi hak etmiyordu fatih bey, yorumlarınızın doğruluğuna dayanamamışlar😂

16.05.2023

celal Şengör: sen salaksın fatih Altaylı: evet ben salagim Fatih'in hiç biyere çıkamamasi gerek

SEÇİM SONUÇLARINI GÖRÜNCE DAYANAMADI 😂😂😂

Geçen de dedim artık sana ne koymuşlarsa bağırdıkça bağırıyorsun :) cayır cayır yanan dötünün acısını bizden ne çıkarıyorsun? Git şeyhine hesap sor müptezel.

16.05.2023

Bilim programlarına ne olacak bu ülkenin buna ihtiyacı var yıllardır kaçırmadan izlediğim tek Türk Tv Programıydı lütfen bizi bundan mahrum bırakma youtube kanalındada olsa lütfen yapın.

TÜM YORUMLARI OKU (26)