Fatih Altaylı Formula 1 Hayranlarına İstanbul Müjdesi Verdi

Formula 1 tutkunlarına gazeteci Fatih Altaylı'dan sevindirici haber geldi. Altaylı, Türkiye'nin yarış takvimine dahil edileceğini iddia etti. Altaylı'nın açıklamalarına göre Türkiye'nin önünde bir engel bulunmuyor. İstanbul Park, daha önce 9 yarışa ev sahipliği yapmıştı. Türkiye'deki F1 hayranları 10. yarış için büyük bir beklenti içindeydi.

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Türkiye'nin Formula 1 takvimine girme ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı, 2020 ve 2021'de Formula 1 İstanbul GP'de yarış hakemliği yapmış, 2022-2023 yarış sezonunda FIA Komiserler Kurulu üyeliği yapmıştı.

Fatih Altaylı, "Yarışın 2026'da Türkiye'ye gelmesi önünde pek bir engel yok" dedi.

Sürecin Türkiye için iyi yönde gittiğini söyleyen Altaylı, "FIA tarafı açısından sıkıntı yok. FIA destekliyor. FIA'nın efsanevi başkanların, Ferrari'nin eski takım patronu Jean Todt da haftaya Türkiye'ye geliyor. Şu anda FIA Başkanı Muhammed ben Sulayem de Türkiye'yi destekliyor" dedi.

Fatih Altaylı, "Yapılan görüşmeler olumlu. Hemen hemen her şey olumlu. Yarışın 2026'da Türkiye'ye gelmesi önünde pek bir engel yok" dedi.

Fatih Altaylı ayrıca Formula 1'in çok makul bir ücretle Türkiye'de yeniden olacağını da söyledi.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe'nin Tecrübeli Yıldızı Dusan Tadic İçin Ajax İddiası Ortaya Atıldı
Sergen Yalçın, Beşiktaş Kadro Yapılanmasını ve Transfer Sürecini Eleştirdi
Leganes Maçına 11'de Başlayan Arda Güler'e Ancelotti'den Övgü Geldi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Listede Kimler Yok ki: Türkiye'den Pılını Pırtını Toplayarak Seri Şekilde Yurt Dışına Taşınan 15 Ünlü
YORUMLAR
25.11.2024

Pilotların bu denli sevdiği bir pisti bunca yıl F1 takviminin dışında tutmak saçmalıktı zaten.Ama yine adamların eline podyumda şampanya şişesi yerine gazoz vermesinler olur mu? sonra Arabistan'a bile rezil oluyoruz 🤙

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ