Fatih Altaylı: 'Formaya 5. Yıldızı Taktınız Diye Şimdi Size Federasyondan Takacaklar Ama Biliyorsun Değil mi?'

343 Digital kanalına konuk olan gazeteci Fatih Altaylı, programda sarf ettiği sözler nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Ali Koç için 'Fenerbahçe'yi tek ortaklı holding patronu gibi yönetiyor' diyen Fatih Altaylı bir seyircinin 'Fenerbahçe'nin formasında 5 yıldızı var' sözlerine verdiği cevap ile gündem oldu.

Altaylı o anlarda, 'Galatasaray 5. yıldızı mı daha önce takar yoksa Fenerbahçe 4. yıldızı mı diye anket yapsak' dedi. Bir seyirci ise 'Fenerbahçe formasında 5 yıldız var ama' dedi.

O sözlere Altaylı'nın cevabı ise, 'Formaya taktınız diye şimdi size Federasyondan takacaklar ama biliyorsun değil mi?'' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
17.06.2023

Verin be kardeşim. Verin. Ne istedilerse verin. Fenerbahçeyi bu kurtaracaksa.. Vay haline futbolun!

17.06.2023

Lafa gelince 100 yıllık kulübüz demeyi biliyor cinconlular ama iş kupaya gelince 1959 dan önce ki kupaları görmemezlikten den geliyorlar,

17.06.2023

Ulan siz 1973 ile 1987 yıllarında toplam 14 yıl şampiyon olamadınız ne boş konuşuyor sun önce tarihini öğren gel parti tutar gibi takım tutma bir kulüp eğer kazandığı kupa varsa bunu görmemezlikten gelmek haksızlık tabi siz Fetö ile şampiyon olan bir kulüp olduğunuz için bunları anlamak pek mümkün değil

Pasif Kullanıcı
18.06.2023

Kes be! Her boka karışan adam…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ