Fatih Altaylı'dan Türkiye'de Yaşanan Suç Olaylarına Çarpıcı Yorum: "Türkiye Kötü Yönetimle Meksikalaşıyor"

YouTube kanalında gündeme ilişkin yorumlar yapan gazeteci Fatih Altaylı, Türkiye'de son dönemlerde artan suç olaylarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan olayların iktidarın zaafları yüzünden olduğunu söyleyen Altaylı, 'Türkiye bu kötü yönetimle Meksikalaşıyor, daha uzun vadede değişim olmazsa Venezüellalaşacak.' dedi.

Türkiye'de her geçen yıl artan suç vakaları kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Son dönemde yaşanan cinayet, taciz ve yaralama olaylarında görülen suçlu kişi profillerinin çoğunun suç kayıtları olmasına rağmen dışarıda olduğu göze çarparken, gazeteci Fatih Altaylı yaşananların sorumlusu olarak iktidarı işaret etti.

Yaşanan olarların başta ekonomi olmak üzere pek çok boyutu olduğunu söyleyen Altaylı, "Türkiye bu kötü yönetimle Meksikalaşıyor, daha uzun vadede değişim olmazsa Venezüellalaşacak." dedi.

İlginizi çekebilir 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Günümüz Modası Şaşırtmaya Devam Ediyor: Led Crop Giyen Kadın Sosyal Medyanın Diline Düştü
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl Kadınlar İçin Savunma Atölyeleri Açılacağını Duyurdu
İrlanda’da Yaşayan Türk Kadın Kendini Güvende Hissettiğini Anlattı: “Türkiye’de Yaşarken Böyle Hissetmiyordum”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
Müstehcen Sahneler Dikkat Çekmişti! Asena Keskinci'nin Jasmine Dizisine İnceleme Başlatıldı
Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
YORUMLAR
09.10.2024

Zaten Meksika, Hindistan ve Sahra Altı Afrika melezi bir ülke haline geldik. Biraz daha mehter verilirse Venezuela, Yemen, Burundi profilleriyle şahlanış büyüyebilir!

Meksika'da olan kartel cinayetleri ülkemizde yaşanıyor. İnsanlar parça parça öldürülüyor bence Meksika olduk El Salvador olma yolunda ilerliyoruz. Meksika'da en azından polis ve asker çok şiddetli şekilde suçla savaşıyor. Bizim ülkemizde polis kartelin içinde işbirliği yaparken yakalanıyor.

09.10.2024

İnsanlar yıllardır seslerini duyurmaya çalıştılar sonumuz felaket diye hükümet hala lale devrini yaşamaktan vazgeçmiyor biz ayrıcalıklıyız halka ne olursa olsun düşüncesindeler !!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ