Fatih Altaylı'dan Müstehcenlik Suçundan Tutuklanan Jahrein'e Destek Geldi!

Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç (Jahrein) hakkında müstehcenlik suçundan işlem başlatılmış ve ardından tutuklandığı haberi gelmişti. Ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan Jahrein'e destek geldi.

Sosyal medyada 'Jahrein' adıyla tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, geçtiğimiz gün Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınmıştı.

Müstehcenlik suçundan gözaltına alınan Jahrein için, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 100. ve diğer maddeleri uyarınca mahkemeye sevk edilmiş ve hakkında tutuklama kararı çıkmıştı.

Jahrein'in yayın sırasında söylediği sözler üzerine tutuklanmasına gazeteci Fatih Altaylı'dan destek geldi.

Altaylı, YouTube kanalında "Jahrein! Sevmemek başka, hukuk başka!" adlı bir video yayınladı.

Programda Jahrein ile ilgili olarak ise, "Jahrein'e itibar suikasti yapılıyor. Söylediği hiçbir şeye katılmıyor olabilirim ama oluşturulan imajla gerçek suçlamalar aynı şeyler değil." sözlerini kullandı.

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
16.09.2024

Altaylı haklı. Jahrein'e itibar suikasti yapılıyor. Yıllar önce Jahrein, Diyanetin "baldızla zina nikah bozmaz" fetvasıyla canlı yayında dalga geçmişti. Tabi küfürlü olarak. Bir de jahrein 1 yaşındaki oğlu üzerinden arkadaşına canlı yayında "sende bir kız çocuğu yap da benim oğlanla evlendirelim" muhabbeti yapmıştı. İşte polisin istismarcı, müstehcenlik diye alıkoyduğu suçlama bu. Evet Jahrein sevilecek bir tip değil ama oh olsun demek doğru değil. Bir kişiye veya topluluğa ait kininiz sizi adaletsizlik yapmaya sürüklemesin. Yoksa bugün Jahreine olan yarın hepimize olur.

16.09.2024

Kesinlikle katılıyorum adami seversin sevmezsin baska ama yapilan şey hukuksuz

Pasif Kullanıcı
16.09.2024

Farklı görünmeye çalışıp farksız olmak

16.09.2024

gercek haberler topnedio ludfen. Alınan bilgilere göre olay, gece 03.30 sıralarında yaşandı. Bisikletiyle dünya turuna çıkan Fransız turist Albe Giovanngeli (29), dün gece saatlerinde Tatvan ilçesine geldi. İlçe sahilinde bir süre gezen turist daha sonra geceyi ilçede geçirmek üzere feribot iskelesi mevkiinde sahile yakın bir alanda çadır kurdu. Haberin Devamı Geceyi çadırda geçirmeyi planlayan Fransız turist, gece 03.30 saatlerinde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu yaralanan turist bir süre arbede yaşadığı saldırganın elinden kurtulmayı başardı. Can havliyle kendini çadır kurduğu alana yakın bölgede bulunan Feribot Müdürlüğünün girişindeki güvenlik kulübesine atan genç kadın için hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, genç turisti tedavisi yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesine götürdü. Aldığı bıçak darbesi nedeniyle ağır şekilde yaralanan kadın yoğun bakıma alındı.

16.09.2024

bunların çok sikinde sanki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ