Fatih Altaylı’dan Hastane Saldırısı Hakkında Açıklama: “Yüzyılın En Büyük Savaş Suçudur”

Gazeteci Fatih Altaylı, İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurması sonrası Youtube hesabından açıklamalarda bulundu. 

Fatih Altaylı, “İçinde bulunduğumuz yazılın en büyük savaş suçudur. Bu yapılan Netanyahu’yu Miloseviç’in üstüne, Hitler yanına götürür. Bu uluslararası hukuğu ayaklar altına almaktır. Bu İsrail yönetiminin zıvanadan çıktığının alametidir” dedi. 

Gazeteci Fatih Altaylı, Gazze’deki hastanenin vurulması sonrasında Youtube hesabından jet bir video paylaştı.

İşte Fatih Altaylı’nın açıklamalarından satın başları:

'İsrail’in yaptığının onda birini Türkiye yapsa, Türkiye bir sağlık ocağını falan vursa bizi oymuşlardı şu anda. İsrail’in yanına bırakılmaması gereken bir olay bu. 

İsrail’in bir sivil hedef vurabileceğini kaç gündür söylüyorum. Bu kabul edilemez bir şey. Bu bombalama birden fazla amaca da hizmet ediyor olabilir. Başka bir amaç da olabilir. Bu çok tehlikeli bir amaç. Avrupa’da büyük bir sorun var, ırkçılık. Son zamanlardaki göçmen meselesindeki en büyük kaygı verici durum ne; ırkçılık. Bu saldırı müslüman karşısındaki ırkçılığı arttıracak. Sadece Gazze bombalanmadı. Avrupa’nın göbeği de bombalandı. Bu çok tehlikeli bir oyun. İsrail bunu bilerek ya da bilmeyerek yapmış olabilir. Yapılan işin bir facia olduğunu İsrail de anladı ve biz yapmadık dedi. 

Bu saldırıyı İsrail yaptıysa dünya çok sert önlemleri almalı. İsrail yaptı henüz diyemeyiz, Hamas yapmadı da diyemeyiz. Şu an için bu kan İsrail'in elindedir. Netanyahu 21. Yüzyılın Hitler'i olmuştur. '

İstanbul'da İsrail'e 'Hastane Saldırısı' Tepkisi: Konsolosluk Binasına Girdiler!
Hastane Saldırısı Sonrasında Elinde Bir Parça Ekmek Tutan Çocuk Yaşanan Acıyı Gözler Önüne Serdi
Tarihi Fotoğraf! Sağlık Bakanlığı Ölenlerin Arasında Basın Toplantısı Yaptı

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.10.2023

Olan iki tarafta da masum çocuklara oldu. Kan revan içerisinde kahrolası düzenin ardından yitip gidiyorlar..

17.10.2023

çocuklar ölüyor ya çocuklar ölüyor. masum bebekler ölüyor. bu savaş olmaktan çıktı artık bu büyük bir kıyım. filistinliymiş israilliymiş konusunun çok ötesine gecti artık bu. insanlık suçu işleniyor kimse susmamalı artık bu kadar da değil. arap olsun ne olursa olsun o çocuklar bebekler böyle ölmeyi haketmiyor. hiç kimse bu sekilde ölümü haketmez vahşet..

17.10.2023

Bir yanda "İslam hakim oluncaya kadar" savaşacak olanlar,öte yanda "tanrılarının vaadiyle" belli bir coğrafyayı ele geçirmek isteyenler (Ki bu vaade memleketin epey bir kısmı da dahil) ve mesihin yeryüzüne inip, "dünyayı onların hakimiyetine vermesi için" tanrıyı kıyamete zorlayanlar...Dünyaya huzur getireceğini iddia eden dinlerin inananları dünyayı cehenneme çevirmeye devam ediyor...

TÜM YORUMLARI OKU (28)