Fatih Altaylı'dan Galatasaray'la İlgili İddia: Dursun Bey, Savcıya Karaborsa Haberi Yapanları Şikayet Etmiş

Galatasaray'daki karaborsa iddialarına her gün yeni bir olay ekleniyor. Divan Kurulu'nda gizli bir oturumda görüşülen karaborsa olayında savcılığa şikayet yapıldığı bilgisi verilmişti. Ancak Fatih Altaylı bu konuya yeni bir bilgi ile ekleme yaptı.

Fatih Altaylı, Dursun Özbek'in savcılığa yaptığı şikayetin bir örneğine ulaştığını söyledi ve durumların hiç de Özbek'in anlattığı şekliyle olmadığını söyledi.

Altaylı, "Savcılığa bunu araştırın diye gitmedi, savcıya verdiği ifadede 'asılsız haberleri yapanları bulun' diyor. Sonra da bunun tam tersini yapmış gibi anlatıyor" dedi.

Karaborsanın tüm kulüplerde olduğunu ancak boyutunu bilmediğini söyleyen Fatih Altaylı, "onu da o kulüplerin üyeleri araştırsınlar" dedi.

Altaylı, "İstifa düşünüyorum dedim ama inadına etmiyorum. Bunu üye olarak çok daha rahat ifade edip, kulüp içinde gündeme taşıyabilirim. Aydınlandıktan sonra gerekli şeyler yapılmazsa istifa ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

Sahaya Giren Taraftarı Güvenliğin Sert Müdahalesinden Arda Güler Korudu
İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide İzmir'in Sıcaklığından Dert Yandı
Adriano'yu Beşiktaş'a Arda Turan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan İkna Etmiş

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
10.09.2024

bağırsanıza aşkın olayım diye kedicikler :D:D:D

10.09.2024

Lan -mal gibi- Adnan Oktar'ın ne alakası var dedim... Çok şükür futbolla işte bu kadar haşir neşirim. Aslında Fatih Terim'in o gıcık ve inanışmaz antipatik tavır/mimikleri olmasa, daha uzun yıllar futbolu takip ederdim ama ona dayanamadım...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ