Fatih Altaylı'dan 'Boş Yapma Abdülhamid' Paylaşımıyla Olay Olan Ebrar Karakurt'a Destek!

Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda fırtınalar estirmeye devam ediyor. A Milli Voleybol Takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt her maç sonu yaptığı paylaşımlarla gündeme oturuyor. Fatih Altaylı 'Boş yapma Abdülhamid' paylaşımıyla olay olan Ebrar'a verdiği destekle dikkat çekti.

Tam gaz devam eden 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'na damga vuran Filenin Sultanları göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen yarı final maçında İtalya ile karşılaşan A Milliler 3-2'lik skorla finale yükseldi.

A Milli Voleybol Takımımız İtalya maçından önce çeyrek finalde Polonya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finalde yükselmişti.

Melissa Vargas'ın adeta şov yaptığı çeyrek final maçında Polonya’yı bir kez daha set vermeden yenmeyi başarmıştı.

Takımın hırslı yıldızlarından Ebrar Karakurt, her maçta olduğu gibi Polonya maçının ardından da sevinç dolu paylaşımlarına devam etti.

Milli voleybolcu ''Savaşa savaşa kazanıyoruz 🤝🇹🇷🐺'' notunu düştüğü paylaşımına gelen yüzlerce yorum arasından bir tanesine kayıtsız kalamadı.

“Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz…” şeklinde yorum yapan kullanıcıya verdiği ''Boş yapma Abdülhamit'' yanıtıyla gündem oldu.

Ebrar Karakurt, Filenin Sultanları'nın adını finale yazdırmasının ardından ”Boş yapma Abdülhamid” yazan bir pankartla fotoğraf paylaşınca ortalık daha da hareketlendi.

Büyük bir kesim tarafından beğeniyle karşılanan bu paylaşım bir kesimi de rahatsız etti. Gazeteci Fatih Altaylı da konuya sessiz kalmadı.

Karakurt'a destek veren isimlerden biri olan Fatih Altaylı ''Boş yapmayın Abdülhamit ve benzerleri'' paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yorumlara bekliyoruz...

İlginizi Çekebilir

Yeni Akit 'Milli Gurur Diyeceksiniz' Paylaşımıyla Kudurtma Modunu Açan Ebrar Karakurt'u Hedef Aldı
Ebrar Karakurt Final Maçı Sonrası Yaptığı Göndermeli Paylaşımıyla Taşı Gediğine Koydu!
"Davranışları Rahatsız Edici" Diyen Polonyalı Voleybolcuya Ebrar Karakurt'un Verdiği Smaç Gibi Cevap
Ebrar Karakurt Paylaşımına Yapılan Saçma Yoruma Verdiği Yanıtla Kudurttu!

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
02.09.2023

Şu Abdülhamid ve benzerlerinin ağzının suyu aka aka izlediğine yemin ederim 😁😁

02.09.2023

Benzeyenler de benzemeyenler de izleyenler öyle izliyor. İşte karşı çıkanlar bundan karşı çıkıyor. Meseleyi çözmüşsünüz siz.

düşünsene içinizde bir heyecan var ülkenizi temsil ediyorsunuz başarılısınız ama adamın biri gelip moralinizi bozmaya çalışıyor. suç olmalı bu

02.09.2023

Muhafazakar Abdulhamid abimiz Ebrar'a laf sokmaya çalışırken Ebrar smaç gibi lafı soktuktan sonra Fatih Altaylı'dan gelen destek 👏🏻👏🏻👏🏻

04.09.2023

Sizin kokuşmuş çürük zihniyetiniz o Abdülhamidi anlayamaz burda laf sokma yok olması gerekeni söyleme var özgürlük adı altında ülkede herturlu şeyi meşrulaştırma ya calisiyosunuz artık durmanın zamanı geçiyor biyerden başlamak lazım senin nenenin yatak odasında kocasından utanıp giyemedigi kıyafeti dünya alemin önünde giyip geziyolar bu normal de buna laf söyleyen anormal öyle mi Allah herkesi sevdikleriyle beraber yargilasin amin

TÜM YORUMLARI OKU (42)