Fatih Altaylı Canlı Yayında Kıvanç Tatlıtuğ Yılmaz Erdoğan Gibi Ünlü İsimler İle Yardım Toplayacak!

Fatih Altaylı, 'Teke Tek Deprem Özel' programında Show TV oyuncuları ile canlı yayın yapacak! Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremler nedeniyle yayın akışını durduran kanallar, ortak yayınlar ile deprem özel programları yapmaya başladı. Vatandaşların, kurum ve kuruluşların depremzedelere yaptığı bağış ve yardımların yanında ünlü sunucu Fatih Altaylı da Show TV oyuncuları ile anlamlı bir işe vesile olmaya hazırlanıyor.

6 Şubat günü Kahramanmaraş ilinin Pazarcık merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremler büyük bir yıkıma yol açtı.

Ölü ve yaralı sayısının günden güne arttığı bu depremlerin sonrasında, bölgedeki depremzede vatandaşlar ve deprem bölgesi için tüm Türkiye birlik oldu.

Bu süreçte yayınlarına ara veren TV kanalları, halkı bilgilendirmek adına depreme özel yayınlar yapmaya başladı.

"Teke Tek Deprem Özel" programının sunucusu ve yapımcısı Fatih Altaylı ise, ünlü konukları ile Show TV ekranlarında deprem bölgesi için canlı yayında yardımlar düzenleyecek.

Depremle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenecek olan programda Şahan Gökbakar, Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin yanı sıra Show TV yıldızları da yer alacak.

14 Şubat'ta yayınlanması planlanan Show TV'nin yeni dizisi "Aile" adına Kıvanç Tatlıtuğ’un da davet edildiği programa “Kızılcık Şerbeti” dizisinin oyuncuları Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu katılacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Güzel Günler ve Güldür Güldür Show’dan da oyuncuların yer alacağı program için hazırlıklar sürüyor.

İlginizi çekebilir:

TIMS&B ve Ay Yapım Başta Olmak Üzere Dizi Sektöründen Deprem Bölgelerine Ayakta Alkışlanacak Yardım!

👇

Ünlü Oyuncu Çift Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu Anneleri İçin Yardım Çağrısında Bulundu!

👇

Ünlülerin Yardım Çığlığı: Depremde Bulunamayan Zarar Gören Yakınları İçin Yardım Çağrısında Bulundular

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
08.02.2023

Rütük izin vermediği için yapılamayacak.

10.02.2023

Hükümetin musluğunu kesiyorlar izin verirler mi. Yakında Haluk Levent, Oğuzhan Uğur, YouTube de bağış toplayanlar hepsini toplatırlar. Haklarında izinsiz para toplama dolandırıcılık davaları açılır, rüşvet aldıkları müteahhitleri unutturur millete, sonra ya Allah bismillah diyip oy ister ve kapanış, olan yine vatandaşımıza olur.

12.02.2023

👏👏👏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ