Fatih Altaylı Acı Tablo Karşısında Gözyaşlarını Tutamadı: Ekrem İmamoğlu da Tepkisiz Kalmadı

Gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalı için hazırladığı Tek Tek Bilim programının çekimleri bu hafta İstanbul Planlama Ajansı’nda (İPA) gerçekleştirildi. Programın konusu ise giderek artan beyin göçü oldu. Fatih Altaylı, yurt dışına giden eğitimli insanların fazlalığı karşısında gözyaşlarını tutamadı. Programı yerinde takip eden Ekrem İmamoğlu da “Vazgeçmeyeceğiz” diyerek duruma tepkisini gösterdi.

Türkiye’de son yıllarda yurt dışına yerleşen üniversite mezunu gençlerin sayısında ciddi bir yükseliş var.

Fatih Altaylı’nın hazırladığı Tek Tek Bilim programında da Türkiye’nin beyin göçü sorunu ele alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Planlama Ajansı’da düzelenen programda Fatih Altaylı istatistikler karşında gözyaşlarını tutamadı.

Programı salonda takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yaşananlara tepkisiz kalmadı.

İşte Fatih Altaylı’nın gözyaşlarını tutamadığı anlar 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

1 Kişi Hayatını Kaybetmişti: İstanbul’daki Doğalgaz Patlamasının Arkasında Kapıcı Varmış
İfşalar Devam Ediyor: Döner Yerine Bakın Neler Yedirmişler!
Kaan Urgancıoğlu Tutuklu Bulunan Arkadaşı Avukat Dilek Ekmekçi’nin Mektubunu Paylaştı: "Açlık Grevine Devam"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Türkiye'ye Biontech Aşısı Gelmedi İddialarına Yalanlama Geldi
YORUMLAR
07.12.2024

Hükümet, muhalefet ve karaktersiz medya. Sizin suçunuz. Daha iyi bir gelecek için gidiyoruz. Tek sefer yaşayacağız insanca yaşamak istedik olmadı.

07.12.2024

sokayım Euro na AMK biz burda TL ile çalışıyoruz senin getirdigin sana yarar bana ne yararı oluyor açıklama yap...

07.12.2024

DİNİ MUHAFAZAKAR OLAN BİR YÖNETTİĞİ ÜLKEDE KİMSE DURMAK İSTEMEZ!

07.12.2024

Sizinde kabahatiniz var sizlerde suçlusunuz bunu bilim.

07.12.2024

tek suçlu Tarikatçı APK hükümeti

TÜM YORUMLARI OKU (39)