Fast-Food Zincirinde Müzisyen Cinayeti: Kız Arkadaşının Yanında Öldürdüler

İstanbul'un Güngören ilçesindeki bir fast-food restoranında dün sabah saatlerinden yaşanan olayda 36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, kız arkadaşının yanında iki kişi tarafından feci şekilde darp edildi. Aytekin olay anında aldığı darbelerin etkisiyle hayatını kaybetti. 

Olay, 4 Şubat'ta İstanbul'un Güngören ilçesindeki bir fast-food restoranında yaşandı.

Kafede oturdukları sırada 36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin ile yan masalarında oturan Ceyhun T.(22) ve Hayrettin Ö.(23) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı.

Aytekin, kahve almak için kasaya gittiği anda iki kişinin ani saldırısına uğradı. Ceyhun T. ve Hayrettin Ö.'nün tekme ve yumruklu saldırısıyla yere yığılan Aytekin'i kurtarmak için nişanlısı Zeppin araya girmeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aytekin, ambulansla Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., Aytekin'in yere düşmesinin ardından bir süre başında bekledi ardından olay yerinden kaçtı.

Adli Tıp Kurumu önünde Aytekin'in cenazesini bekleyen annesi göz yaşlarını tutamadı.

Umut Emre Aytekin'in arkadaşı Eren Tunçer cinayet sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hak etmedi, işinde gücünde normal bir vatandaştı. Hiç kimseyle bir problem yaşamazdı. Müzisyenlikle geçiniyordu, tek işi de oydu zaten. Severek yapıyordu işini."

"Senelerdir müzik işiyle uğraşıyordu. Askerden yeni geldi. Nişanlısıyla evlenecekti, onun için para biriktiriyordu."

Bira Partisi Kuruldu: Anketlerde Şimdiden Fırtına Gibi Esiyorlar!
İktidara Yakın Optimar Araştırma'dan İstanbul Anketi: İmamoğlu ve Kurum'un Oy Farkı Ne Kadar?

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
05.02.2024

Nedeni belirlenemeyen, = akli dengesi bozuk ve ya ailevi sorun.. Artik suçtan yırtmak icin zavallı aşağılık insancıklar buna sığınıyor..

05.02.2024

Muz ülkesinde Emniyet güvenlik diye bir sey kalmadi.Tek dertleri Secimler.Vatandas gecinebiliyormu güvenligi saglanabiliyormu hic önemli degil.Siradan Hükümet ve Kamu görevlileri korumalarla show yaparken Vatandasa da koruma verin demiyorum ama bu kadar Polis ve Emniyet varken bir de sirf kadro olsun diye yalan yere AVM lerde konuslandirilan Milyonlarca Güvenlik görevlisi var ama bi boka yaramiyorlar.Ülkede insanlar azmis suc isleyeni caydiracak hic bir sey yok.Kadinlara tehdit saldiran kocalarini bile onlarca suclara ragmen disariya salan Zihniyet binllerce kadinlarin ölümüne sebebiyet vermistir.Ama umurlarinda degil.Tek istekleri Siyasi olarak Türrkiyeyi yönettikleri halde Belediyelerdede hep ellerinde olsun istiyorlar.Büyük Reis ne dedi bize oy vermeyene hizmet yok .Zihniyetin bozuklugu insanlarda tepki verir diye korkulari bile yok..

05.02.2024

Birisini dövebilmenin erkeklik,delikanlilik sayildigi barbar zihniyet, hic bir caydirici cezai yaptirimin olmamasi...Cidden kabus gibi bir ülke

TÜM YORUMLARI OKU (10)