Farklı Farklı Nedenlerden Dolayı Geçiş Süreçlerini Tamamlayamayan Trans Bireylerden Hiçbir Yerde Duyamayacağınız İtiraflar

1. "Taşınana kadar geçişimi tamamlayamadım. O kadar kötüydü ki insanlarla görüşemiyordum, konuşamıyordum. Her gün panik atak geçiriyordum."

66.media.tumblr.com

'Kimse bunları yaşasın istemiyorum.'

2. "Prostat kanseri olduğum için tedavi görmüştüm ve testesteron tedavisi de görmem gerektiği için geçiş sürecim başlayamamıştı."

3. "Transseksüelim ama ailem desteklemiyor. Ameliyat olamıyorum ve bu yüzden depresyondayım. Terapistim de yardımcı olamıyor çünkü her şeyden bihaber."

4. "Trans bir erkeğim ve korkuyorum. Depresyon ve anksiyete problemim var. Birini sevmek istiyorum ama insanlar trans olduğumu öğrendikleri zaman çıldırıyorlar. Henüz geçiş sürecimi tamamlamadım."

admin.mashable.com

5. "Sağlık nedenlerinden dolayı geçişini tamamalayamamış bir trans erkek olmak çok garip hissettiriyor."

6. "Henüz geçişini tamamlamamış trans biri olmak çok zor. Etrafımdaki insanlar beni ciddiye almıyormuş gibi geliyor."

7. "Geçişini tamamlayamamak kadar zor bir durum yok. Bu kadın bedeninin içerisinde yaşamak zorunda olmak o kadar kötü ki..."

8. "Eğer trans olduğumu kabul edersem bu süreci başlatmam gerektiğini biliyorum ve depresyona girmekten çok korkuyorum. Kimse beni anlamıyor..."

9. "Trans bir bireyim fakat geçiş sürecime başlayamadım çünkü aileme söylersem eminim bana fiziksel zarar verirler."

10. "Henüz geçişimi tamamlamadığım için LGBT+ benden nefret ediyor gibi hissediyorum."

11. "Ben trans bir erkeğim ama henüz geçişimi tamamlayamadım. Bütün kadınların beni erkek olarak görmesini isterdim..."

12. "Geçişimi tamamlayamadığım için aynaya bakmaktan nefret ediyorum, gördüğüm beden benim değil, ben bu bedeni istemiyorum."

13. "Trans bir bireyim fakat ailemin izni olmadığı için geçiş sürecimi başlatamıyorum. Bu benim hayatım, ailemin değil!"

14. "Trans olduğumu insanlara söylediğim günden beri anksiyete sorunlarım arttı, eğer geçiş sürecimi tamamlamış olsaydım daha kolay olurdu."

15. "Bedenimin görüntüsünden nefret ettiğim için her gün memelerimi sarıyorum."

16. "Erkekler tuvaletini kullanamıyorum çünkü geçiş sürecimi tamamlayamadım. Kendinizi hiç hiçbir yere ait hissetmediğiniz oldu mu? İşte ben tam olarak öyleyim."

17. "Trans bir bireyim fakat ailem o kadar transfobik ki bunun sadece kafamda olduğunu söyleyip duruyorlar, hatta benden nefret ettiklerini bile söylediler."

Not: İçerikte kullanılan görsellerin gerçek kişilerle alakası yoktur.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
05.08.2019

Yıl oldu 2019 fakat şunu bir türlü idrak edemedik; Bize ait olmayan bir hayat hakkında söz sahibi olmadığımızı, yapmamız gerekenin, sadece ve sadece saygı duymak olduğunu. Alay ettiğimiz sürece bir gün o yalnızlığa kendimizin mahkum kalacağını. Hakaretlerin, aşağılamaların biri bin para sanırsın kainat sadece bunlar için yaratılmış. Sevmiyorsan saygı duy, onu da beceremiyorsan sus.

05.08.2019

trans bireylerin de tıpkı trans olmayanlar kadar normal olduklarını ne zaman öğreneceğiz? nefreti,öfkeyi ve diğer kötü duyguları hak etmeyene değil de hak edene ne zaman göstereceğiz? insanları cinsel yönelimlerine göre ayrıştırmak ne kadar doğru? çevresinden farklı hissettiği için midir onlara gösterilen bu öfke? sırf trans olduğu için mi? trans olsun olmasın tüm herkesin insanca yaşamaya hakkı var. İnsanların kimden hoşlandığına bakıp tiksintiyle bakmadan önce banane demeyi öğrenelim.Bizi ilgilendirmediğini kabullenelim lütfen.

05.08.2019

Bu konular çok oldu bittiye getiriliyor. Daha fazla tıp insanının daha fazla bilim insanın bu konulara eğilmesi lazım. LGBT işlerini istismar edenler yüzünden gerçekten karşı cinste sıkışıp kalmış bireyler burada da görüldüğü gibi acı çekiyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (10)