Farah Zeynep Abdullah’tan Camdaki Kız Açıklaması: Camdaki Kız Türkan Farah Zeynep Abdullah mı Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız adlı dizeye yeni sezonunda Hayri karakteri ile Cihangir Ceylan dahil olmuştu. Hayri karakterinin eşi olan Türkan rolü için ise birçok ismin adı geçmeye başladı. Bu isimlerinden biri de Farah Zeynep Abdullah olmuştu. Geçen sezon finalinde Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah, Camdaki Kız dizisi hakkında açıklamada bulundu. Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız’a mı katılacak? İşte detaylar…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Nur Sürer’in başrollerde oynadığı Camdaki Kız’ın yeni sezonuna Hayri karakteri dahil olmuştu. Cihangir Ceylan’ın canlandırdığı gizemli Hayri karakterinin eşini ise kimin canlandıracağı merak ediliyordu.

Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız’a Katılacak Mı?

Masumlar Apartmanı'nda geçen sezon İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ise bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Halen yeni filmi Bergen'in hazırlıklarını sürdüren ünlü oyuncu Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Camdaki Kız'a gelmiyorum' yazdı.

Camdaki Kız Türkan karakterine hayat verecek isim ise henüz açıklanmadı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Farah Zeynep Abdullah'ın Son Hali Saşırttı! Aldığı Kilolar Olay Oldu..

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!