Farah Zeynep Abdullah Paylaşımıyla Gündem Oldu: ''Devlet ve Allah Kelimelerini Aynı Yerde Görmek İstemiyorum''

Geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş'ta gerçekleşen deprem, 11 ilde büyük yıkımlara sebep oldu. Arkasından ise afet bölgesi ilan edilen Hatay'da 6.4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepkisini gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık'ta iki büyük deprem meydana geldi.

11 ili etkileyen bu depremin ardından ise merkez üssü Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem daha yaşandı.

Depremin ilk gününden beri Oğuzhan Uğur ve Babala TV'nin yardım kampanyalarında yer alan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Hatay depreminin ardından bir paylaşım yaptı.

Depremin ardından Hatay'da insanların çadır eksikliği nedeniyle evlerine girmesine ''Çadırlar nerede'' diyerek tepki gösterdi.

Bugün ise Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında ''Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek istemiyorum artık yeter'' diyerek isyan etti.

Kısa sürede beğeni ve yorum alan bu paylaşıma birçok sosyal medya kullanıcısı da tepki gösterdi.

İşte o paylaşım;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir;

Danla Bilic Hatay Depremiyle İlgili Hadsiz Yorum Yapan Beyaz TV Muhabirine Kapak Gibi Cevap Verdi
Hatay'da Yaşanan Depremlerin Ardından Pınar Deniz Depremzedelere Yapılan Yardımlar için Hesap Sordu
Bergüzar Korel Deprem Eleştirisi Yapmaya Kalkınca Gösterdiği Duyarı Ters Köşe Yapan Tepkiler Gecikmedi

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
22.02.2023

Burada ne din, ne devlet düşmanlığı var ama twitterda linçlemişler kadını. Ben kendisine hak verdim. Kader, fıtrat, mukadderat,.. Bunlar devletin sözleri olamaz. Değil de zaten. Bunlar siyasetçilerin sözleri. Onlar, Allah adını kullanarak kendi hatalarını örtmeye çalışıyorlar. Kadın da buna isyan etmiş.

22.02.2023

Allah Kur_an da mealen ^^kimseye kaldıramayacağından fazlasını yükelemeyiz^^ buyuruyor. en nihayetinde bu dünyada en büyük acıları yaşanlar ekseri Peygamberler olmulştur. Hz. Eyüp ten Hz. Muhammed SAV ye kadar. Büyük acıların büyük olayların eciri de büyük olur. Biz değilmiydik moğolun zulmüne uğrayan? üst üste deflarca... sonrası dev bir cihan devleti. Büyük milletlerin büyük davası olanın, BÜYÜK DAĞLARIN TEPESİNDEN NE KAR NE BORAN NE FIRTINA EKSİK OLMAZ. Rabbim Bu devleti ilel ebed Davasından Ayırmasın. siz istesenizde istemesenizde Bu DEVLET ve bizler ve dahi dünya ve dahi evren MÜLKÜN TEK SAHİBİ ALLAH'A aittir. yani DEVLET VE ALLAH kelimeleri bu DEVLET VE MİLLET VAR OLDUĞU MÜDDETCE YAN YANA ZİKREDİLECEK...

23.02.2023

vay kezban vay örümcek. dünya sen gibiler yüzünden bu halde

22.02.2023

Allah tan başka yerden umut bekleyenler, umut bekledikleri yerden kırılırlar. Sen nefesini bile Rabbine borçluyken görmek istemezsen eğer onun ismini göstermezler bir daha bize seni...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ