Far Cry ve Crysis Serilerinin Yaratıcısından Yepyeni Bir Proje!

Dünyanın en büyük teknoloji festivallerinden birisi olan SXSW konferans ve festivalleri ile 2022'nin Mart aylarında düzenlenecek. Far Cry ve Crysis serilerinin yaratıcısı Cevat Yerli Crytek CEO'luğu görevinden ayrılmasının ardından yepyeni projesi ROOM ile SXSW festivallerinde yer almak istiyor.

Cevat Yerli kimdir?

1978 yılında Giresun'da doğmuş ardından ise Almanya'ya göç etmiştir. Cevat Yerli'nin oyun merakı kendisine çocukken hediye edilen Commodore 64 ile başlamış. Kardeşleri  Avni Yerli ve Faruk Yerli ile birlikte 1999'da Almanya'da Crytek şirketini kurmuştur. Crytek şirketinin ilk oyunu Far Cry, 1 milyondan fazla satış rakamına ulaşmayı başarmıştır. İlerleyen yıllarda Far Cry serisinin devam oyunlarının yanı sıra Crysis serisi, Ryse: Son of Rome ve Warface gibi oyunları Crytek şirketi geliştirmiştir. 2020 itibariyle Crytek'den CEO'luğu görevinden ayrılmasının ardından Room'u kurmuştur.

Room 3D'nin kurucusu ve CEO'su Cevat Yerli LinkedIn üzerinden destekleri beklediğini duyurdu.

Room 3D'nin kurucusu ve CEO'su Cevat Yerli LinkedIn üzerinden destekleri beklediğini duyurdu. 

3D iletişimin sunduğu tüm heyecan verici olasılıkları keşfetmek için durmadan çalışıyorum. #SXSW2022 sahnesinde vizyonumu paylaşmaya hazırım. Herkes için oylama açık, lütfen gidin ve oy verin, böylece ROOM'u dünyanın en büyük teknoloji festivalinde bir sonraki seviyeye taşıyabiliriz.

İnternet'in içindeki yaşam: Neden gelişmek için oyunlaştırmamız gerekiyor?

ROOM - Buluşmak/Toplanmak

SXSW Nedir?

SXSW yani South by Southwest her yılın ilkbaharında ABD'nin Texas eyaletinin Austin şehrinde düzenlenen bir dizi interaktif etkinlik, film ve müzik festivalleri ile konferanslardır. İlk defa 1987'de yapılan etkinliğin her yıl başlama ve bitiş tarihleri değişiklik göstermektedir. Özellikle Austin şehri için önemli bir gelir getiren etkinliktir. Room projesi Teknoloji Endüstrisi temasının bir bölümü olan Oyun Endüstrisi'nde adaydır.

#SXSW2022 oylamalarında Far Cry, Crysis ve Warface gibi oyunların yaratıcısı Cevat Yerli'nin yeni projesi ROOM'a destek olmak için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Discord'da Ücretsiz Bir Şekilde YouTube Premium Nasıl Alınır?
Pek Çok Gerçek Şirketten İyi Bildiğimiz, Oyun Dünyasının 13 Kurgusal Şirketi

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı