Fakirliği Romantize Eden At Arabalı Paylaşım Olay Yaratınca Kapak Gibi Cevaplar Arka Arkaya Geldi

Derdimizin en büyüğü hayat pahalılığı ve geçinememek. Bu konuda yapılacak şakalar bile canımızı sıkmaya başladı. Tıpkı bu at arabasındaki çocukların hayatını güzelleyen bazı lüzumsuzlar gibi. Bu cevaplar sizce kapak olmuş mudur?

Sosyal medyada daha önce fakirliği güzelleyen paylaşımlar mutlaka görmüşsünüzdür. İlk başta romantik gibi gelen bu paylaşımların temelinde kıta kanaat etmek var.

Özellikle Anadolualbüm isimli şu hesap milleti iyice delirtiyor. İnsan önce bi "ya adam dalga geçiyo ya ehehe" diyor ama bu şakaları kanıksamak da ne kadar normal tartışılır. Çünkü mesele yoksulluk!

Şimdi de at arabasının arkasındaki köylü çocukları ve Tesla karşılaştırması çıktı!

Ekonomi artık herkesin sıtkını sıyırdığı için tepkiler de gecikmedi tabii.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Yaşanılan Evlerdeki Detaylara Göre Yapılmış ve Her Biri Cuk Diye Oturan Karakter Analizleri
Bülent Ersoy'un İftar Sofrasındaki Lüksün de Lüksü Detayları Görünce Aklınızı Hafiften Sıyıracaksınız

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
28.04.2022

Fakirliği yoksulluğu ne kadar öven varsa anasını sikeyim...

28.04.2022

Halkın tabanı olarak çizilen imaj bu. En başta halk fakir olacak ve bu fakirliğe şükredecek, kaderci olacak, kitap okumayacak -yoksa elit olur!-, bakabildiği kadar değil yapabildiği kadar çocuk yapacak, çalışmak dışında bir aktivitesi olmayacak -sohbetlere gitmek hariç!-. Şimdi X parti halka hitap edemiyor, X parti halkın seviyesine inemiyor gibi abuk sabuk ithamlarda bulunanlar, toplumun taş devrinden hallice yaşamasından çıkar sağlayan üçüncü dünya elitleri ve bunların yalaka takımı dışında kimse değil.

28.04.2022

Muasır medeniyetler seviyesine, medeniyet düşmanlığı yapıp sefaleti överek çıkılmayacağını 1946'dan beri öğrenemedi ülke.

28.04.2022

çocukluğunda çocuk aklı ile yaşadığı o anlardaki mutluluğunu paylaşan insanlar "yoksulluk güzellemesi" diye linçleniyor. evet bugün o şartlar geri gelse mutlu olamazsınız ama bu tip paylaşımlar çoğu zaman yoksulluk güzellemesi değil. çocukluğumda kömür sobasının verdiği sıcaklık aklımın köşesinde güzel anılar bıraktı ama şimdi evime kömür sobası kurup isini pasını çekmem (yazılacak linçlere cevap vermeyeceğim)

TÜM YORUMLARI OKU (6)