Faik Öztürk Kimdir? Ünlü İsim Faik Öztürk Kaç Yaşında ve Nereli?

Star Tv'nin sevilerek izlenen programı İbo Show'a her hafta birbirinden değerli sanatçılar konuk oluyor. Bu haftanın değerli sanatçıları arasında ünlü isim Faik Öztürk de bulunuyor. Oldukça sevilen isim Faik Öztürk kendisi gibi ünlü sanatçı Safiye Soyman ile birliktedir. Peki Faik Öztürk kimdir? Faik Öztürk kaç yaşında ve nereli? Faik Öztürk ve Safiye Soyman evli mi? Detayları haberimizde sizler için derledik...

Faik Öztürk Kimdir ve Kaç Yaşındadır?

13 Nisan 1962 tarihinde Elazığ’ın Ağın ilçesinde dünyaya gelen Faik Öztürk, Astsubay çocuğu olması dolayısıyla farklı illerde ikamet etmiştir.

Çankaya Lisesi'nde okuyan Öztürk, lise ikinci sınıftayken okulu bıraktı. Daha sonra Ankara'daki İstanbul yolunda bir fabrikada tuvaletleri temizleyip yerleri silme işine girdi. Bir buçuk sene sonra, el yazısı çok düzgün diye patron onu muhasebeye geçirdi. 1982'de oradan ayrılırken, fabrikanın genel müdür yardımcısıydı.

Balıkesirli bir asker arkadaşının “Bana hurda tren rayı bulabilir misin” söylemi üzerine 1 milyon lira borç bulan Öztürk, rayları, TIR'ların başında Balıkesir'deki haddehaneye kadar bizzat taşıdı. 6 ay sonra 185 milyon parası oldu. 6 ay sonra devlete olan borcunu kuruşuna kadar ödedikten sonraki kazancı, 285 milyon lirayı buldu.

Faik Öztürk Safiye Soyman Evli Mi?

Faik Öztürk, “Gönül Türküleri” adlı bir de albüm çıkardı. Öztürk, bu albümden elde ettiği geliri şehit ailelerine armağan etti. İkinci albümün gelirini ise kekemelere bağışladı.

Yaptığı bu işlerin yanında Ankara'da bazı işletmelerin sahibidir. Bunların yanı sıra, Dünya Bankası finanslı, yurt dışına ihraç işler yapmaktadır. Bazı firmaların Türkiye temsilcisi olarak askeriyeye malzeme teminleri de yapan Öztürk, Ankara Ticaret Odası’nda 3 dönemdir meclis üyeliği yapmıştır.

Faik Öztürk, 1999 yılından bu yana şarkıcı Safiye Soyman ile beraber yaşamaktadır.

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!