İrem Derici'den Cristiano Ronaldo'ya Estetik Yaptırdıktan Sonra Bambaşka Birine Dönüşen Ünlüler

Toplumun zihnimize ilmek ilmek işlediği standart güzellik algısına ulaşmaya çalışırken ipin ucunu kaçırıp başka insanlara dönüşen ünlü isimleri hep beraber incelemeye ne dersiniz?

1. Donatella Versace

Ünlü moda tasarımcısı Gianni Versace'nin kız kardeşi Donatella Versace, transseksüellerin gittiği bir plastik cerrahına giderek estetik mağduru oldu. Versace'nin pişmanlığı birinci ve ikinci fotoğraftaki yüz ifadelerini karşılaştırınca da anlaşılabiliyor.

2. Fatih Ürek

Sık sık yüz gerdirme ve botoks ameliyatı olan Fatih Ürek, bambaşka biri olup çıktı resmen!

3. David Beckham

Futboldaki başarısının yanı sıra karizmasıyla da çok konuşulan Beckham'ın değişimi; plastik cerrahının başyapıtı olmuş, desek yeridir.

4. İrem Derici

Birçok estetik operasyon geçiren İrem Derici'nin eski hâlini, bir zamanlar izlediğimiz Arka Sıradakiler dizisine koysak pek sırıtmaz gibi görünüyor.

5. Seda Sayan

Seda Sayan'ın gençliğine bakınca 'Acaba doğal güzelliğini hiç bozmasaydı nasıl olurdu?' diye düşünmeden edemiyor insan. Birbirinden farklı iki insana bakıyoruz sanki!

6. Cristiano Ronaldo

Ronaldo, futbol hayatı kadar olmasa da, değişimiyle de uzun süre gündemde kaldı. Alın, göz çevresi, mimik çizgileri, dişler, saçlar, kaşlar, burun derken bir Ezel Bayraktar vakasıyla daha karşı karşıya kaldık!

7. Didem Soydan

Güzeller güzeli manken Didem Soydan'ın eski hâlini görseydiniz onu tanır mıydınız? Estetiğin tüm imkânlarını kullanarak evrim geçirmiş diyebiliriz.

8. Michael Jackson

Gittikçe açılan ten rengiyle çok konuşulan Michael Jackson'ın; aslında 'vitiligo' adında, pigment kaybına sebep olan bir hastalığı vardı. Popun kralı, renk değişimi için bir ameliyat geçirmese de dans provalarında burnunu kırınca ilk ameliyatını oldu. Sonrasında bunu çene, elmacık kemiği ve ikinci burun ameliyatı takip etti.

9. Merve Boluğur

Acemi Cadı dizisinde izlediğimiz gencecik körpecik Merve Boluğur'un şimdiki çekiciliğine bir bakın! Olgunlaşmanın ve estetiğin uyumu Merve'de harika oturmuş!

10. Çağla Şıkel

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka bir insana dönüşse de Çağla Şıkel de her hâliyle aklımızı başından alan güzelliğe sahip isimlerden!

Popüler İçerikler

Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
11.06.2021

Bazılarını abartı buldum. beckham, ronaldo, merve boluğur, çağla şikel için vay estetik harikası diyemeyiz. pek de değişik değiller eski hallerinden çünkü..

10.06.2021

#8 MJ renk değiştirmek istemediğini, pigment eksikliği hastalığı geçirdiğini iddia etse de, o zamanki imkanlarla renk değiştirmenin tek yolunun da bu hastalığı tetiklemeden başka yolu olmadığı gerçeği bu yalanlamayı gölgede bırakıyor. Sahip olduğu imkanlara bakınca, siyahtan beyaza geçmek için "vitiligo" hastalığını tetiklemekten başka yolu olmadığını öğrenmiş de olabilir.

10.06.2021

Donatella ablada bi samara havası var :D

TÜM YORUMLARI OKU (5)