Fahrettin Koca'nın 'Yoğun İstek Üzerine' Açıkladığı Sayılar Üzerine Gelen Birbirinden İlginç Tepkiler

'Peçeteye yazıp gönderelim' diyen var, buna ne diyelim?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamalar gündemin en dikkat çekici konularından oldu.

Bakan Koca'nın yaptığı açıklamaya göre semptom göstermeyen hastalar da artık tabloya eklenecek. Bugün semptom göstermeyen hasta sayısı 28 bin 352 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Koca: 'Bugünkü Vaka Sayısı 28 Bin 351'

Ancak Fahrettin Koca'nın "yoğun istek üzerine" olduğunu söylediği bu açıklama sosyal medyada tepkiyle karşılanmaktan kurtulamadı.

Sosyal medyadaki "yoğun istek" tepkilerinin bir kısmı şöyle:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
YORUMLAR
25.11.2020

Yoğun istek üzerine istifa da etse güzel olur bence hazır ilk adımı atmışken.

bak şimdi açıklarsa yasak olur yasak olursa gg olan ekonimin vay haline şimdi bu berat gidince falan biraz daha toparlandı (kur biraz düştü en azından) şimdi açıklayıp 2-3 hafta eve kapatırlar ama bakan istifa ederse sıçarız bak herşeyin farkındayım bana ampül muamelesi yapmazsan iyi olur haklının hakkı verilir yani tarafla alakadı yok sağşık konusunda fena değil bakan en azından medipol hastaneleri falan onun da işi biliyor yani istifa kaşınmayın .

25.11.2020

İşte Türkiye'nin asıl sorunu bu,Devir artık eski devir değil herkes anında herşeyden haberdar oluyor,Sakladıkça güven kaybediyorlardı.Ekonomide de durum aynısı,Her ne kadar saklamaya çalışsalarda realite er geç ortaya çıkacak ama iş işten geçmiş olacak..

25.11.2020

Yoğun istek üzerine... .... Sağlıkçıların.... Özlük haklarını.... Nöbet ve mesai ücretlerini.... Yıpranma paylarını.... Meslek hastalıkları..... Maaşları.... .... gibi olaylarada bir düzenleme getirse..... .... 🤪

Gebzede ki kamu çalışanlarınında maaşları ödense. Yurtlarda pozitif hasta doldurup hem çaşılmak zorunda bırakıp hemde emeğinin karşılığını vermemezlik yapmasalar

TÜM YORUMLARI OKU (26)