Fahrettin Koca'nın Reklam Ajansına Hazırlattığı İddia Edilen Deprem Bölgesi Çalışmaları Klibi Tepki Çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün bir video klip paylaştı. 'Afetin sonuçlarına karşı kalbin de güçleri var' başlığıyla paylaşılan ve profesyonel bir elden çıkmış gibi gözüken klip, sosyal medyada ise tepki çekti.

Fahrettin Koca'nın Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasındaki çalışmalarının görüldüğü o klip reklam ajansına hazırlatıldığı iddiası ile tepki çekti.

İşte o klip: 👇

O paylaşıma gelen tepkiler: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
28.02.2023

Ben yatılı okulda okudum bir müfettiş geleceği zaman falan en focal yemekler yapılırdı onun haricinde yemekler vasat olurdu. bakanların geçtiği güzergah üzerinde mutlaka en iyi olanaklar sağlanmıştır peki ya geçmedikleri yerde?

28.02.2023

Şaka mısınız amk ya. Baktıkça midem bulanıyor daha ne kadar kendinizi aşağı çekebilirsiniz. Size bunu yapma aklını veren danışmanın beynine sokayım. Hayır nasıl bu kadar kör ve kopuk olmayı başarıyorsunuz. Bu vicdan pornosuna inanan zihniyet varsa onun da amk

28.02.2023

başka ülkede böyle bir klip yayınlasa bir bakan hey yavrum hey dipnot böyle bir olaydan sonra böyle bir fiyaskodan sonra o ülkede o bakan çoktan istifa ederdi o da ayrı bir konu tabi

TÜM YORUMLARI OKU (17)