Fahrettin Koca'nın Aşı Oranına Rağmen Düşmeyen Vaka Sayıları İsyanına Gelen Birbirinden Komik Tepkiler

Twitter'ın mizahşörtleri yine formunda, bu sefer mizah malzemesi olan ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın attığı tweet oldu. Detaylar için buyurun içeriğimize...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Twitter hesabından aşı sayısının artmasına rağmen düşmeyen vaka sayıları ile ilgili bir tweet attı.

twitter.com

Aşı sayısı artsa da tedbirler azaldığı için vaka sayısının hala yüksek olduğunu dile getirdi.

1. Koca'nın tweetinin başında yer alan soru ise Twitter'da mizahşörlerin diline düştü ve birbirinden komik tepkiler geldi.

twitter.com

2. Neden mi yüksek?

twitter.com

3. Sana ben soruyorum. 😂

twitter.com

4. Herkes bu anı bekliyormuş. 🤣

twitter.com

5. Düşünwek 😂

twitter.com

6. 😂

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

7. Haklı bir isyan...

twitter.com

8. Tüm Fizik öğretmenlerinden özür diliyoruz. 🤣

twitter.com

9. Onu da soruyor galiba...

twitter.com

10. 🤣

twitter.com

11. Bu meme'in her yere uyması. 😂

twitter.com

12. 😂

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

13. Erdal bakkal olmak kolay değil. 😂

twitter.com

14. 😂

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

15. Soralım bakalım nedenmiş? 😂

twitter.com

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
11.10.2021

aşı olanlar covid olmayacak diye bir şey yok ki.aşı olanlar rahat olduğu için sosyal mesafe tedbirlerde rahatlar.o yüzden bulaş oluyor.ama ağır geçirmiyorlar heralde.o yüzden yüksek.

11.10.2021

ben aşı oldum hiç de dediğin gibi rahat falan değilim. aşıya ya da koronaya inanmayanlar rahat olanlar. zaten ben rahat olmadığım için aşı olmuşum :) adam inanmıyo ki aşı olmuyo. ee niye bi de maske taksın. bildiğin grip la bu bişey olmaz diyo sonra entübeyken töbe etmeye başlıyo.

11.10.2021

Emin Çapa bir konuşmasında OECD verilerine göre Türkiye'de öğrenci çocukların %42 si okuduğunu anlamıyor demişti. Eğer bakanın yazdıklarını sırf farklı siyasi görüşten olduğu için anlamamaktan geliyorlarsa sorun yok ki inşallah öyledir. Aksi takdirde sadece çocukların değil yetişkinlerin de okuduğunu anlamamasını eklersek sanırım bu oran %15-20 lere düşer ki, vah ki ne vah ozaman...

11.10.2021

kimse konuyu anlamamış sağlık bakanı dahil. bu aşı sadece koruyucu yav. aşı ol kesin koronadan kurtul diye bişey yok. sadece olma ihtimalini ve olursan da ağır geçirme ihtimalini azaltıyo. aşının tek olayı bu. herkes aşılanırsa hem bulaş zorlaşır hem de ağır hasta sayısı düşer. ama ben aşı oldum obaa eller havaya da denmez. aynı tedbirler devam etmeli. yani okulları bok var açtınız. ya da bunun sistemini kuramadınız. sabah öğlen yap, ders saatlerini düşür. okullara havalandırma kurdur, sınıflarda mesafeyi ayarla. yahu okula maske bile veremedin sen. ondan sonra bize soruyo niye vaka yüksek. bi bok beceremediğiniz için olabilir mi acaba? ülke zaten kalabalık tıka basa dolu bi de milyon milyon mülteci soktunuz. sonra toplu taşımalar niye çok dolu. e o kadar kalabalığa aşı napsın aq millet ağız ağıza camları kapalı otobüste 2 saat yol gidiyo.

TÜM YORUMLARI OKU (7)