Fahrettin Koca’dan İBB Adaylığı Açıklaması: “Hiç Hoşuma Gitmiyor”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, yaklaşan yerel seçimlerde Ak Parti’nin İBB başkanlığı için adayı olacağı iddia edilmişti. Koca, iddiaları yalanlarken, konuşulanların da hiç hoşuna gitmediğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı kabinesinin en eski üyelerinden biri.

28 Mayıs seçimlerinden sonra kabinede değişmeyen iki bakandan biri olan Fahrettin Koca’nın, kulislerde İBB başkanlığına aday olacağı konuşuluyordu.

“Gerçekten ben bakanlığa, sağlığa, kendi işime odaklıyım. Asla gündemimde yok. Sağlık Bakanıyım. Bakanlığa odaklıyım. Emin ol, böyle. Benim dışımda insanlar konuşuyor. Hiç de hoşuma gitmiyor. Benim adıma birileri gündem yapıyor. Bakan olarak yapmam gereken işlerle meşgulüm. Başka bir gündemim yok.”

“Sürekli böyle gündeme getiriliyor olmak, benim dışımda birtakım spekülasyonlar yapılıyor olması doğru bir şey değil. Sorumlu olduğum bir iş var. 85 milyona karşı yapmam gerekenler var. Bunlara odaklı olmak durumundayım.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Anket: Ekrem İmamoğlu İBB Başkan Adayı Olmalı mı?
Ekrem İmamoğlu Kararını Verdi: İstanbul’u Kimseye Bırakmayacak
CNN Türk Stüdyosunda Namaz Kılan AK Partili Göksu Gündemde
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
YORUMLAR
22.08.2023

Sağlık bakanının adı belediye başkan adaylığında mı geçiyormuş? Gerçi tek satır güvenlik makalesi okumayan şeylerin İçişleri bakanı olduğu Türkiye'de sıradan bir olay.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ