Fahrettin Koca, Bakanların Sakalı İçin Konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat depreminin ardından sakal uzatmıştı.

Bakanların sakallı görünümleri bir süredir sosyal medyanın da gündeminde olan bir konu. Kimileri bakanların bu görünümünü eleştirirken, kimileri ise daha destekleyici yorumlar yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sakalını neden kesmediğine yönelik soruya yanıt verdi. Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Koca, “Defin işlemi bitmiş değil. Yasımız devam ediyor. Anadolu’da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim” dedi.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı 42 bini geçmişti ⬇️

16'ncı Günde Can Kaybı Bin 154 Kişi Daha Arttı

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
22.02.2023

Ya saçlarında sakallarından bize ne yaptıkları neyi eksik yaptıkları odaklanılması gereken… Yok o sakal bırakmış yok o kuaföre gitmiş bize ne bundan bize neee…

22.02.2023

%100. aynısı dicektim

22.02.2023

Topluma örnek olması gereken devlet yöneticileri acz içinde görünmemeli. En ağır şartlarda dahi toplumun ve ülkenin ayağa kalkabileceğine milleti inandırmalı. Mustafa Kemal'in en ağır savaş şartlarında bile sakallı, pejmürde bir fotoğrafı yok. Önderlik ettiği halka hep umut aşılamış.

22.02.2023

aradığım yorum

22.02.2023

sinekten yağ çıkarıyorlar valla..

22.02.2023

Allah rızası için DİN ve DEVLET işlerini birbirinden ayırın artık. YUH size. HEPİNİZE YUH!!! Yahu Tayyip bey kesiyor sakalını...ne oldu anadoluda cenaze kalkmadan bilmemne cümlene. Bak ümmetin liderinin içinden gelmiş kesmek. Senin gelmemiş. Nasıl oluyor? Ümmetin liderinden iyi mi biliyorsun sen bu dini!!! Sen ondan daha mı dindarsın?

TÜM YORUMLARI OKU (42)