Fahrettin Koca: '23 Milyon Kişi Henüz Aşı Olmadı'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşıdan istenilen sonucun alınması için sürecin hızla tamamlanması gerektiği uyarısında bulunarak, yaklaşık 23 milyon kişinin henüz Kovid-19 aşısının herhangi bir dozunu yaptırmadığını bildirdi.

Koca, Twitter hesabından, Kovid-19 ile mücadele kapsamındaki aşılamaya ilişkin paylaşımda bulundu.

Yaklaşık 23 milyon kişinin henüz aşı olmadığı bilgisini paylaşan Koca, şunları kaydetti 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'İkinci dozu olmayanların sayısı 17 milyon. Çift doz aşı olup, 3. doz aşıya gelmeyenlerin sayısı 9 milyona yakın. Aşıdan istediğimiz sonucu almak için süreci hızla tamamlamalıyız. Şu anki sorun, tedbirlerin esnetilmesidir. Kontrolü ele alalım.'

Bakan Koca, bir diğer paylaşımında ise 'Geri dönüp son 10 günü daha dikkatli yaşayamayız. Yarın bize bağlı.' ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
25.07.2021

Aşı olmayanlara yaptırım gelmeli. Sağlık sorunları ve hamile olanlar dışındakiler avm restoran ve diğer yerlere girmesi yasaklansın. Veyada öyle bir uygulama yapsınlar ki aşı olmayanlar sokakta bile maske ile yürüsün. Onların özgürlüğü benim özgürlüğümü kısıtladıkları an biter.

Çözümü herkesin randevu almak için fırsatı olacak bir tarih açıklayın mesela 1 Eylül. 1 Eylül'den sonra aşı olmayanlar lmak isterse aşı ücreti 2000 Tl olsun ve aşı olmayanlara sosyal kısıtlama getirilsin. Almanya, Fransa ve İtalya'da yapılacağı gibi. Bu sayı hızla erir. Bizim insanımız evinin elektriğini bile son gün öder o yüzden son tarih koymak lazım. Bunların yarısı oluruz ya ne acelesi var kafasındadır.

25.07.2021

koronalilavuk sözüm sana aşı olanların maskesiz dolaşacabilecegini mi saniyorsun acaba ?? Asi karsitlari ayri mal aşı olupta maskesiz dolaşablar ayrı mal. Ülke mal dolu amk . Maskeyi hicbir sekilde ciksrmayin mallara sesleniyorum burdan. Dün markete ciktim 50 kisi gorduysem en az 40 kisi maskesizdi a gerizekalilar!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ