Fahrettin Altun'dan Yangınlar İçin Yardım İsteyenlere Tepki: 'Devletimizi Aciz Göstermek İstiyorlar'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Yurt dışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası, ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır' dedi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, orman yangınlarıyla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara ilişkin açıklamada bulundu. Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sözde yardım kampanyasının Türkiye’yi aciz göstermeyi amaçladığını açıkladı. Türkiye’nin güçlü olduğuna işaret eden Fahrettin Altun, şu açıklamada bulundu:

"Yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek amacıyla başlatılmıştır."

Ne olmuştu?

Help Turkey! Bir Türlü Söndürülemeyen Orman Yangınları İçin Ünlü İsimler Tüm Dünyadan Yardım İstedi

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
02.08.2021

ya ayıp be kardeşim ayıp !!! sönmüyor aq yangını işte sönmüyor ! yardım istemek acizlik midir saçmalamayın artık yeter ya !

02.08.2021

devlet değil hükümet yani sizsiniz aciz. dış minnaklar değil, kampanyayı Türk halkı başlattı. insanlar çaresizce yardım çığlıkları atıyo. e sizin kafalarına fırlattığınız çaylar da bi boka yaramayınca... ayrıca sana kötü haber, yardım isteyen recep. uçak istedi, çünkü ülkede uçak yok! yangınları hemen söndürdük diye hava atıyosunuz ya hani. yangınları siz söndürmediniz aq yanacak ağaç kalmadı artık. tüm ülkeyi kendi kel kafanıza benzettiniz. eğer dediğiniz kadar "süper" olsaydınız çoğu yangın ilk alevinde ihbar edildi. o an müdahale edilirdi. onun yerine hektar hektar yayıldıktan sonra müdahale geldiği için hala yanan, yanmaya devam eden yerler ve hektar hektar küle dönen ormanlar var. ayrıca küfür etmemem senin o.ç olmadığını da göstermez. bıktım artık küfür etmekten de. bi de doğal afet diyen ağzını yüzünü skerim

02.08.2021

yaa siz nasıl bir yaratıksınız amına koduklarım. zorla küfür ettiriyorsunuz. kaç gündür kendi imkanlarını denedin söndü mü? yardım istemenin neresi acizlik? her ülkeye milyar dolar yardım adı altında gönderdiğiniz paraların karşılığında iyilik istemek mi acizlik? Türkiye tarihi boyunca böyle aciz rezil aşağılık bir yönetim görmedi. ama sayenizde hepsini gördük. allah belanızı versin

TÜM YORUMLARI OKU (16)