Facebook'taki Gelinlerin Tatlı Telaşı Sayfasına Yapılan Müthiş Troll Ziyaret

Serdar Nalçakar'ı bilmeyenler için özet geçelim: kendisi twitter'da yine kendi adıyla, @snalcakar olarak takılan 'biri'. Biri diyorum çünkü fenomen veya troll denemez; o kendi kafasına göre takılıyor ve twitter'ın en orijinal isimlerinden biri. Ve not düşelim: Size güzel mizah, insani değerler vs. vaat etmemekte & unfollow hakkınız her zaman saklıdır.

Serdar üniversitelerin facebook sayfalarının vahametini gözler önüne seren bir "ziyaret" gerçekleştirmişti ve kayıt dönemindeki heyecanlı gençleri iyi kafalamıştı 😁

Üniversite sayfalarına yaptığı efso ziyareti görmek için: http://onedio.com/haber/universite-facebook-sayfalarini-ozetleyen-18-caps-233221

Gereksiz gelenek göreneklerimizin sosyal medyanın beyinsizce kullanımı ile birlikte aldığı boyut ürkütücü bir hal aldı. Bütün gelinler kendini süper star sanmakta, iki-üç saatlik bir şatafat için on yıllık kredi çekmekte (ve bu kredinin tamamını kocasına ödetmekte) hiçbir beis görmeyip hangimizin oturma odası daha iyi diye kanepe dövüştürmekte. Bununla birlikte de YENİ GELİN EVLERİ, GELİNLERİN TATLI TELAŞI vs. gibi oldukça ilginç Facebook grupları da türedi haliyle.

Ben de bir günlüğüne Seda Nalçakar olarak bu sayfalardan birine misafir oldum. Hem eski üniversite ziyaretlerini yad etmiş oldum, hem sosyolojik çıkarımlar yaptım. Şaka şaka çıkarım mıkarım yapmadım.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
04.09.2015

murat hanım lütfen terbiyenizi takının ryj7ıeryk7hwtırjery7ıjgepıbrgmı7n

Seda, milletin ocağı'na nal çıkıyor ya ahahaha:))

05.09.2015

benim resmime de yazdı :\

Pasif Kullanıcı
05.09.2015

el koklayanlar siz misiniz? :) Bu arada ressam misiniz?

TÜM YORUMLARI OKU (87)