Facebook Bizi Dinliyor Olabilir mi?

Facebook veya diğer mobil uygulamalar kazançlarını artırmak için insanları dinliyor olabilir mi? İlgi alanlarımızın neler olduğunu öğrenmek için şirketler dinleme yöntemine gidebilirler mi?

Neville Black isimli bir kişinin dediğine göre, Facebook uygulaması telefon kullanılmadığı anda dahi sizi dinliyor. Reklamları ona göre gösteriyor.

Eşiyle aralarında konuşan Neville, birkaç gün sonra Facebook'ta konuştukları konunun karşılarına çıkmaya başladığını söylüyor. İnternette o kelimeleri aratmamış olsanız dahi konuştuğunuzda karşınıza çıkabilir diyor.

Denemesi bedava! Daha önce aratmadığınız bir kelimeyi telefon yanınızdayken vurgulayın ve birkaç gün bekleyin!

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
İlber Ortaylı'dan Ayasofya Tepkisi: ''Allah Cezanı Versin Senin''
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
31.10.2017

Uygulamanın mikrofon iznini kaldırın nedir bu panik anlayamıyorum. Bu şirkete güvenip yığınla bilgi emanet etmekte sorun yok, ses almasında mı sorun var?

31.10.2017

çok kısa yoldan denemek isteyenler "kredi", "araç", "tatil" gibi kelimeleri bir kaç kez tekrarlasın telefonun yanında sonra facebook reklamlarına baksın :)

01.11.2017

bu çoktandır olan bir olay, birçok kişinin farketmemesi ilginç. bu resmen röntgencilik, taciz. kullandığınız bütün kelimeler adınızın altında veritabanına kayıt ediliyor. telefondaki özel görüşmeleriniz dahil.. tesadüf değil adamlar bir bir bizi dinliyor kategori kategori ayırıyor fişliyor..

TÜM YORUMLARI OKU (10)