Facebook'a Spotify ve Apple Music Desteği Geldi

Facebook’un duyurduğu Music Stories ile, Spotify ve Apple Music’teki sevdiğiniz müziklerin 30 saniyelik versiyonlarını yerleşik olarak paylaşabilirsiniz.

WebMasto'nun haberine göre Facebook, müzik sektörünün önemli platformlarından olan Spotify ve Apple Music için duyurduğu yeni gönderi türü Music Stories ile, kullanıcılara bu platformlar üzerindeki müzikleri yerleşik haliyle paylaşabilmelerine olanak tanıyacak.

Music Stories adı verilen yeni gönderi türü ile kullanıcılar Apple Music ve Spotify üzerindeki müziklerin 30 saniyelik versiyonlarını platform üzerinde paylaşabilecek. Müziklerin kısa versiyonları ise doğrudan Facebook tarafından hazırlanacak. Yani kullanıcıların yapması gereken ekstra bir işlem olmayacak.

yrıca paylaşılan müzik önizlemelerinin bitmesinin ardından, platforma bağlı olarak kullanıcılara o müziği satın alma veya doğrudan platform üzerinde dinleme gibi seçenekler sunulacak.

Konuyla ilgili olarak hazırlanan videoyu izleyerek Music Stories sistemin nasıl çalıştığı ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı