!f İstanbul’un İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı

14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin teaser’ı bugün yayınlandı.

Festivalin 2015 yılı ilk reklam filmi “Kalbine bak, yerinde mi?”adını taşıyan ve parçalanan bir kalbin hikâyesini anlatan filmin aynı zamanda !f İstanbul’un 2015 kampanyasına dair de ipuçları içerdiği belirtildi.

!f İstanbul 2015 Teaser

!f İstanbul’un 2015 kampanyasına dair ipuçları içeren reklam filmi, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri tarafından, Ayşe Bali yaratıcı yönetmenliğinde çekildi.

!f İstanbul’un “Acımadı ki!” sloganıyla hazırlanan 2014 kampanyası yine Rafineri tarafından hazırlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Rafineri’nin kampanyası Kristal Elma 2013-2014 Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nda “Eğlence” dalında Gümüş Elma Ödülü’nü, Anima tarafından çekilen tanıtım filmi de “Uygulamada Mükemmelik” dalında En İyi Animasyon Ödülü’nü kazanmıştı.

12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul’da, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri ise 2 Şubat’ta indirimli ön satışta olacak.

Festivale dair tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz...

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İstanbul Boğazı'nda Sadece Ünlülerin ve Referanslı Kişilerin Katıldığı VIP Partilerin Şoke Eden Detayları
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!