F.Bahçe Ülker Fark Attı: 64-81

Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe Ülker deplasmanda Aykon TED Ankara Kolejliler'i 64-81 mağlup etti.

Beko Basketbol Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe Ülker deplasmanda Aykon TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi.

İlk çeyreğe Vidmar’ın 2 sayılık basketiyle başlayan Fenerbahçe Ülker karşısında 4-2’lik üstünlük yakalayan ev sahibi Aykon TED Ankara Kolejliler’e cevabı 3 sayılık basketiyle Metecan verirken Fenerbahçe Ülker 5-4 öne geçti. Ardından Berkay ile üst üste sayılar bulan Ankara temsilcisi televizyon molasına 10-5 önde giren taraf oldu. Mola sonrası Bojan’ın da oyuna dahil olmasıyla skoru 11-8’e getiren Fenerbahçe Ülker, Bo McCalebb’in de basketiyle fark 3 sayıya kadar indi (14-11). Bitime 1 dakika kala basket faul alan Aykon TED Ankara Kolejliler karşısında Fenerbahçe Ülker ilk çeyreği 17-12 geride tamamladı.

İkinci periyotta 23-18 olan skor Emir Preldzic’in 3 sayılık basketiyle 23-21’e geldi. Farkı iki sayıya kadar indiren Fenerbahçe Ülker, Vidmar’ın pota altında bulduğu basket ve bir de faulle 23-24 öne geçti. Fenerbahçe Ülker ikinci periyotta televizyon molasına 23-24 önde giren takım olurken bitime 4 dakika kala Bjelica’nın harika asistini sayıya çeviren Bojan skoru 23-26’ya getirdi. Aykon TED Ankara Kolejliler’de Berkay 3 sayılık basket ile 26-26’lık eşitliği yakalasa da Fenerbahçe Ülker, Kenan ve Vidmar’ın sayılarıyla farkı 5 sayıya kadar çıkardı (26-31). Fenerbahçe Ülker ikinci çeyreğin bitimine 2 dakika kala Bojan Bogdanovic’in üst üste bulduğu sayılarla soyunma odasına 39-26 önde girdi.

Karşılıklı basketlerle geçen üçüncü çeyreğin son 3 dakikalık bölümünde rakip üzerindeki hâkimiyetini arttıran Fenerbahçe, final periyotuna 48-57 önde girdi.

Müsabakanın final periyotunda da Zoric ve Bojan’ın basketleriyle farkı açan Fenerbahçe Ülker; Kenan, Metecan ve İzzet gibi genç oyuncularımızın da oyuna katkı yapmasıyla karşılaşmadan 64-81 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ülker 10. galibiyetini almış oldu. TED Ankara ise 6. mağlubiyetini aldı.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Türkiye’nin İkinci Uzay Görevi: Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzaya Gidiyor