F-16 Pilotu, Çiğ Köftecinin 'Aklını Aldı': Kendini Yere Atıp Emekleyerek Kaçmaya Çalıştı!

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde alçak uçuş yapan bir F-16 pilotu, çiğ köfte dükkanı işletin bir esnafın deyim yerindeyse aklını aldı. Yüksek ses nedeniyle deprem olduğunu sanan esnaf, emekleyerek dükkandan kaçmaya çalıştı. 

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yaşanan ilginç olay, 1 Haziran Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü hazırlıkları münasebetiyle prova yapan F-16 uçağının alçak uçuşta çıkardığı yüksek ses nedeniyle meydana geldi.

Uçağın sesinden tedirgin olan çiğ köfteci Teoman Kaan Güler, deprem olduğunu zannederek can havliyle emekleyerek kaçmaya çalıştı.

Güler'in emeklediği anlar ve nişanlısının iş yerinden kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Güler, "Sesi ilk duyduğumda deprem oluyor sandım. Biliyorsunuz bölgemizde büyük bir deprem yaşandı.Güvenlik kamerası görüntülerini izledim, komik bir görüntü ortaya çıkmış" dedi.

İşte o anlar 👇

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Ata Emre Akman Cinayeti Sonrası Gündem 9. Yargı Paketi: Sokaklara Daha Fazla Suçlu mu Çıkacak?
İngiliz Boksör Sherif Lawal, İlk Profesyonel Maçında Ringde Öldü!

Popüler İçerikler

Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
Enflasyon Rakamı Sonrası Ekim Ayı Kira Zam Oranı Belli Oldu!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
16.05.2024

Yazık Ya, O Depremde Nasıl Bir Tramva Yaşadıysa. O Psikolojik Korkuyu Halen Atlatamamış. O Depremi Bende Yaşadım ve Artık Yaylı Yatakta Uyuyamıyorum, Şaka Gibi Gelebilir Ama Deprem Hissi Yaşatıyor. Resmen İç Geçiriyor İnsan. Allah Kimseye Yaşatmasın Bir Daha.

16.05.2024

bende bir kez denk geldim alçak uçuş esnasında sonic patlama oldu. halk olarak uçağı görmedik ve ilk aklımıza gelen deprem oldu. oysa bölge halkına anons yapılsa iyi kötü haberimiz olurdu. kardeşim alçak uçucaksan haber ver yaw😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ