"Ezik Rolü Yapıyor!" MasterChef'ten Elenen Deniz, Ayşe Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

MasterChef Türkiye'den elenen Deniz Yılmaz, ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Deniz katıldığı programda MasterChef Ayşe hakkında çok sert sözler dile getirdi.

MasterChef Deniz Yılmaz, bu seneki programın en tartışılan isimlerinden biriydi. Özellikle yarışma boyunca gösterdiği gergin ve panik tavırların yanı sıra yarışmacıların atışması hiç gündemden düşmedi.

Yarışmanın ilk haftalarında elenmiş olsa bile Deniz zaman zaman yaptığı açıklamalarla ve programdaki tavırlarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Deniz geçtiğimiz günlerde modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Sivri diliyle çok eleştirilen Deniz hem MasterChef hem de Ayşe hakkında zehir zemberek konuştu.

"Yarışmada en zorlandığın an neydi?" sorusuna bir anda yarışmada karşısına çıkan isotu söyledi. Deniz yaptığı açıklamada "İsota alerjim var ve bir anda karşıma çıktı. O an durup yarışmayı terk etmeyi düşündüm ama tarifi yapmak zorunda kaldım. Nefesim kesildi, sağlık ekipleri bana müdahale etti. O bölümler verilmedi ama sonunda ana kadroya seçildim" dedi.

Deniz'in sözleri arasından en dikkat çeken ise MasterChef Ayşe'ye dair lafları oldu. Deniz programda Ayşe'yi başlangıçta sevdiğini ve yarışmada daha da ileriye gitmesini istediğini söyledi. Ardından söylediği sözler ise çok sertti.

Deniz Yılmaz yaptığı açıklamada,

'Ben hayatta yalana tahammül edemiyorum. Ayşe'yi çok uyardım, bu yayınlandı. Benden özür diledi ama aynı hataları yapmaya devam etti. Türk halkı ezilen ve kendini acındıran kişileri çok sever. Bu yüzden Ayşe çok ön planda. Ayşe insanlara çok doğal gibi geliyor ama tamamen kameralara oynuyor. Ayşe'de karakter yok, normal hayatta asla görüşmeyeceğim birisi' dedi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'in Kerem'e Söylediği İmalı Sözler Tepki Topladı
Set Çalışanı Dizilerdeki Bıçaklanma Sahnelerinin Nasıl Çekildiğini Göstererek Anlattı
MasterChef Alper'in Hiçbir Şey Yapmadan Öylece Duruşu İzleyicilerin Goygoy Konusu Oldu

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
20.09.2024

Enteresan🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ