Ezgi Sertel Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Ezgi Sertel Neden Gündemde?

Ünlü sunucu Ezgi Sertel'in hayatına dair detaylar yeniden merak konusu oldu. Babası Ali Sertel'in hayatını kaybetmesi ile büyük bir acı yaşayan Ezgi Sertel'in bu gününde sevdikleri onu yalnız bırakmadı. Tek Türkiye dizisindeki Zeynep Öğretmen rolüyle akıllarımıza kazınan Ezgi Sertel'in hayatına dair merak ettiklerinizi sizler için derledik. Peki, Ezgi Sertel kimdir? Ezgi Sertel nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Ezgi Sertel hakkında merak edilenler...

Ezgi Sertel Kimdir?

Ezgi Sertel 1 Ekim 1981'de Karabük Safranbolu'da doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Ekran kariyerine 2007 yılında 2006 yılında Yağmurdan Sonra dizisinde Leyla Öğretmen olarak başlamıştır. Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan Tek Türkiye dizisinde hayat verdiği Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmıştır. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk kariyeri ile ön plana çıkan Ezgi Sertel; Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası programında, TRT ekranlarında yayınlanan Fazlasıyla Zarar yarışmasında ve Kanal D'nin Gelinim Mutfakta yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

Ezgi Sertel Evli mi?

Ezgi Sertel, Tek Türkiye dizisinde tanıştığı Ozan Çobanoğlu ile evlidir. Çiftin, Tibet ve Mert adında ikiz oğulları vardır.

Ezgi Sertel'in Rol Aldığı Yapımlar

Ezgi Sertel Neden Gündemde?

41 yaşındaki sunucu Ezgi Sertel, babası Ali Sertel'i kaybetti. Ali Sertel'in cenazesi İstanbul'dan memleketi Safranbolu'ya getirildi. Safrabolu Merkez Camii'nde gerçekleşen cenaze törenine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, aile bireyleri ve Ezgi Sertel'in yakınları katıldı.

Ezgi Sertel'in Babası Ali Sertel Neden Vefat Etti?

Ezgi Sertel'in 67 yaşındaki babası Ali Sertel bir süredir şeker ve KOAH hastalıkları dolayısıyla yoğun bakımda tedavi görmekteydi. Daha önce dört kez yoğun bakım tedavisi gördüğü bilinen Ali Sertel, dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood