Ezgi Mola'ya, Musa Orhan'a Hakaretten Para Cezası

Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesi, oyuncu Ezgi Mola'yı Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 6 bin 960 lira para cezasına çarptırdı.

Ezgi Mola, İpek Er'i tecavüz edip intihara sürüklediği gerekçesiyle yargılanan uzman çavuş Musa Orhan'ın tutuklanmamasına sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Musa Orhan'ın avukatı, Ezgi Mola'nın paylaşımıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Hazırlanan iddianamede, Mola hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. İddianame, Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek Mola hakkında dava açılmıştı.

Neler olmuştu?

Ezgi Mola'nın Uzman Çavuş Musa Orhan'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle 2 Yıl 4 Aya Kadar Hapsi İsteniyor!
Hakkında Hapis İstemiyle Dava Açılan Ezgi Mola, Musa Orhan'ın 'Özür Dile' Teklifini Reddetti

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
24.05.2022

Bu olayla ilgili Erlik 'in YouTube videosunu izlemenizi öneririm. Adam şerefsiz tamam da hikaye farklıymış. İnsanları nasıl hemen linç ettiğimizle ilgili dehşete düşüyorum bazen. Çok güzel manipüle edilebiliyoruz.

24.05.2022

Olayın twitterda anatıldığı gibi olmadığını daha o zaman küçük bir araştırma ile fark etmiş ve anlatmıştım burada ancak 2-3 tane fonlanmış it dadandı nereye bişey yazsam altına gelip ağıza alınmayacak küfürler yazıyor ve banlanmıyorlardı da.

24.05.2022

Bu adamın nasıl bir arkası var?

paran çok sa arkanda olur dostun da

24.05.2022

içeriden bildiğim kadarıyla olay biraz farklıymış,bizim muhalifler de biraz atlamış oltaya, hemen kesin yargı vermemek gerekiyor , neyse yine de ablalarımıza, kız kardeşlerimize dikkat edelim, devir çok tehlikeli ve kötü...

TÜM YORUMLARI OKU (15)