Ezgi Mola Ülkemizde Yaşanan Kadın Cinayetlerine Sessiz Kalamadı: ''Bu Vahşet Nasıl Bitecek?''

Geçtiğimiz gün ülkemizin gündemine sarsıcı bir şekilde düşen kadına yönelik taciz, şiddet ve kadın cinayetleri gündeminin ardından ünlü isimler sessizliklerini bozdu. Magazin Burada'nın haberine göre; Ezgi Mola, kadın cinayetlerine öfke kusarak, suçluların cezalarını çekmeleri gerektiğini söyledi.

4 Ekim Cumartesi günü ülkemizde kan donduran bir kadın cinayeti daha yaşandı. İstanbul'un Fatih ilçesinde yarım saat arayla iki kadın aynı kişi tarafından öldürüldü.

Detaylar için👇

Fatih'te Korkunç Olay! Bir Günde İki Kadını Öldürdü: Cinayet Planını Defterine Çizmiş

Yaşanan cinayetin ardından; ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyürken, ünlü isimler de bu cinayete sessiz kalamadı. Ezgi Mola, Magazin Burada'ya konuştu.

Mola, "Bu vahşet nasıl bitecek? Suçlular ceza çektiğinde bitecek, dışarı salındıklarında değil. Gerçekçi olmamız gerekiyor; hiçbir önlem alınmıyor, suçluların hapse girmesi gerekiyor.''

Ezgi Mola'nın kadın cinayetleri hakkındaki konuşmasının tamamı için👇

İlginizi çekebilir:

4 Ekim Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Ayrıldığı Sevgilisine Yaşarken Sela Okutan Tacizci Hapis Cezası Aldı
Üyeleri Şiddetle Suçlanan Yüzyüzeyken Konuşuruz İsimli Müzik Grubuna Üniversite Öğrencilerinden Büyük Tepki!

Popüler İçerikler

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
04.10.2024

başımızdakiler gidip, yerine adalet,hak,hukuk bilen birileri gelmediği sürece bitmeyecek. ülkede ne caydırıcı ceza, ne ruh hastalarını rehabilite edebilecek bir yapı, ne de adaleti düzgün sağlayacak bir kurum yok. işler güçler çalmak çırpmak olunca sıra vatandaşa bir türlü gelemiyor. sokaklarda uyuşturucu göz göre göre satılıyor mesela artık. insanlar birbirilerini gözünü kırpmadan öldürebiliyor. elini sallasan bir mülteciye çarpıyor. niye? sebebi ne bunların? 20 küsur yıldır akıllanmayan halkın da büyük bir etkisi var bunda. kaldırımda yürürken bile ölme potansiyelimiz var bizim. ülkede can güvenliği yok. artık herkes kendine dikkat etmeli.

04.10.2024

Konuşulani anlayacak çoğunluğa sahip değiliz malesef

04.10.2024

problemi neden sadece bir cinsiyete indirgediğimizi anlayamıyorum.Sorunumuz adaletsizlik.Kadina da olsa,erkeğe de olsa, çocuğa da olsa şiddet şiddettir,cinayet de cinayet.Hepsi aynı şekilde ve tavizsiz cezalandırılmalıdır.Bir adalet mücadelesi yürütmek zorundayız toplum olarak.

birazda gündemi değiştirmek için ne yapacaklarını şaşırdılar yeterki erdoğan eleştirilmesin ekonomik kriz konuşulmasın hayvan katli ardından, narin cinayeti,cem garip oğlunun mezarının açılması şimdide bu zaten sıkıntılarımı bir kadın cinayeti

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ