Ezel Dünyayı Fethetmeye Devam Ediyor: Romanya Uyarlaması Vlad Orijinal Yapıma Benzerlikleri ile Dikkat Çekiyor

Ezel dizisinin Romanya uyarlaması Vlad, oldukça beğeniliyor. 13 bölümlük sezon ile yayın hayatına başlayan Vlad'in beğenilmesinin ardından diğer sezonları da yayınlanmaya başladı.

PRO TV'de yayınlanan Vlad dizi benzerlikleri ile dikkat çekiyor.

Vlad’in başrollerini Romanya televizyon yıldızlarından Olympia Melinte, Diana Sar ve Adrian Nartea üstleniyor.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
YORUMLAR
07.04.2021

Peki 'Monte Cristo Kontu' kitabından haberleri varmıymış.

10.10.2022

Dizinin logosu da Ezel'e benziyor yalnız...

07.04.2021

Kim söyletiyor sana bunları he? boris mi, he? dimitri mi? Kim, kim oyun oynuyor ? Kandırıyorsun beni , değil mi? Beni dize getirmek için, değil mi? Tamam, geldim dize, eğdim boynumu. Oynamayın, tamam, yenildim! Öyle deme.

Pasif Kullanıcı
07.04.2021

Iyyy İngiltere'deyken İspanya'dan yeni taşınmış Romanyalı bi flörtüm olmuştu, o kadar eril, o kadar maço, o kadar keko anlatamam. Tam bir love rat. Bir de İspanya görmüş diye modern geçinmeye çalışıyor bana diyor ki 'konuş benimle bütün tabuları açabilirsin bana anlat, her şeyden bahsedelim, özgür dünyadayız' asdfghj amk erkek orospusu pizzamı yarım bırakıp gitmiştim. Görebileceğiniz en leş ve toksik erkekler bu Romanyalılardır bir de Albania. Onlar için Rus kadınları bizimkiler için neyse osunuz. Görüntüden de belli oluyordur zaten hepsi anne kuzusu olgunlaşmamış 'man baby' hepsii. Kadınları ne çalıştırırlar ne özgür bırakırlar. Ama paran varsa yerler özellikle ABD'densen. Yemek yapmayı bilmeyen kadını hemen aşağılarlar.

Pasif Kullanıcı
07.04.2021

Bir de üzerlerinde bi soft-power'ımız var sanırım. Tanışır tanışmaz yemeklere ve İbrahim Tatlıses'e övgü yapmaya başlıyorlar asdfghj kendini bir anda Urfalı biri tarafından trolleniyosun sanırsın :D Her ne kadar dizilerden falan etkilenmiş olsalar da senin o dizi hayallerindekine uymayan modern biri olduğunu anladıkları an kafalarında masumiyetin kayboluyor ve İngiliz beyaz atıymışsın gibi zımbalamak istiyolar :DD:D:d

TÜM YORUMLARI OKU (20)