Eyüp'te Bir Taksici Kısa Mesafeye Gitmek İstemeyince Kurşunların Hedefi Oldu!

Gaziosmanpaşa'da 2 gün önce bir kişiyi silahla yaralayan şüpheli dün de Eyüp'te kısa mesafeye gitmek istemeyen taksi şoförünü vurdu. 

Olay, dün 17.00 sıralarında Eyüp Devlet Hastanesi'nin önünde yaşandı. 

DHA'nın aktardığı bilgiye göre Ümit Aksünger, kısa mesafe gitmeyeceğini söyleyen taksi şoförü Celal Dinler ile tartışmaya başladı. 

Taksiciyi kalçasından ve bacaklarından 4 kurşunla yaralayan zanlı olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Son Dönemde Basına Yansıyan ve Şiddet Sarmalında Olduğumuzu Gösteren 12 Akılalmaz Haber

Saldırganın taksiciyi vurma anı çevredeki güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, şüpheli Ümit Aksünger taksinin kapısını açıyor. Aksünger ile taksici Celal Dinler arasında kısa süreli tartışma yaşanıyor. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken saldırgan belinden tabancayı çıkarıp taksi sürücüsünü vuruyor. Yaralanan taksici ise can havliyle kendini dışarı atıyor.

Aksünger'in 2 gün önce de Gaziosmanpaşa'da tartıştığı Şükrü Yırtıcı'yı silahla yaraladığı belirtiliyor.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR

Geçen gün acelem vardı. Taksiye bindim, mesafe çok kısa, oraya gitmem in aşağı dedi. Ulan acelem var diyorum, vaktim olsa otobüsle giderim diyorum, enayi miyim sana para veriyim diyorum dinlemiyor. Valla silahım olsa yaralama kastıyla bende vururdum. Cidden hakediyorlar. O eski, ekmeğinin peşinde koşan, esnaf gibi esnaf taksiciler yok artık. Odaya şikayet ettim ama bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Yok yakın mesafe gitmem, yok yağmurlu havada almam. Hepsi değil ama çoğunluğu tam sopalık.

16.12.2016

Taksiciler ayrı bir cins, müşteriler ayrı bir cins. Geçen de 10 dk lık mesafeye 50 tl istediler, gece başka araç olmadığı için 50 Tl imiş, adam başka vasıta yok mecburen binecen 50 tl verip diyor.

16.12.2016

taksici ister götürür ister götürmez nedir yahu evim havaalanına yakın diye (yakın dediğimde 50 tllik mesafe) havaalanından evime gelirken taksiciden dünya laf ve trip yiyorum böyle saçmalık olamaz. bunun bi yaptırımı olmalı ama bu şekilde vurarak değil nasıl insanlar buna oh olsun diyor anlayabilmiş değilim.

TÜM YORUMLARI OKU (33)