EYT İçin Kritik Açıklama: ‘Aralık Ayında TBMM’de Olacak’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ETY sorununun aralık ayında Meclise getirileceğini belirterek, 'Emekçileri sevindirecek haber vereceğiz. Onları enflasyon karşısında ezdirmeyeceğiz” dedi.

‘EYT sorununu çözeceğiz’

Bakan Bilgin, Aralık ayında ETY sorununun Meclise geleceğini belirterek, 'Türkiye enflasyonun tahribatına karşı üretici ve esnafımızı koruyacağız. Elbette sorunlarımız var. Enflasyon sorunu var. Esnafın kredi sorunu var. Esnafın karşı karşıya olduğu emeklilikle ilgili sorunu çözeceğiz. Onların her sorunu bizim sorunumuzdur. Çalışanlarımızın sorunu çözmek için de çalışmalar yapıyoruz. Emekçileri sevindirecek haber vereceğiz. Onları enflasyon karşısında ezdirmeyeceğiz” diye konuştu.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
17.09.2022

bu kadar uzakta galiba TBMM her halde kutupta bir yerdeki gitmesi gelmesi zor

17.09.2022

eyt'liler şimdi çift dikiş değilmiymiş yani ?

17.09.2022

Ben de diyorum “ETY” ne amk. 😂 Meğer EYT imiş yani “emeklilikte yaşa takılanlar” Ne oldu? Hani hayatta olmazdı? Ulan bu siyasetçilerin, yeminle bak bir dediği bir dediğini tutmuyor amk! Dansöz bile bu kadar kıvırmıyor! Hatırlayın geçmiş senelerde neler dediklerini 😂 Sözünüzün eri olun, tutamayacağınız sözleri vermeyin o zaman amk! Bu nedir ya böyle? Hep bir geri adım hep bir geri adım!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ