Eylül Ayında Netflix'e Gelecek Olan Yeni Yapımları Görünce Keyfiniz Yerine Gelecek

Suicide Squad, Better Call Saul 4. sezon, Elite 2. sezon ve birçok yeni film... 😍

Not: İçerik, yapımların yayına gireceği tarihe göre sıralanmıştır.

1 Eylül - Suicide Squad: Gerçek Kötüler

Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto gibi isimlerin oynadığı fantastik film Suicide Squad'ı izlemeyen değilse de duymayan kaldığını sanmıyorum. Harley Quinn ve Joker aşkı hala çok popüler.

1 Eylül - Better Call Saul 4. Sezon

IMDb puanı 8,7 olan dizinin seveni gerçekten çok fazla. 1 Eylül'de 4. sezonuyla Netflix'te olacak dizinin konusu kısaca şöyle:

Breaking Bad'in öncesini anlatan Emmy adayı dizide, ufak çaplı avukat Jimmy McGill'in ahlak yoksunu 'hukuk adamı' Saul Goodman'e dönüşmesini izliyoruz.

1 Eylül - The Originals 5. Sezon

The Vampire Diaries dizisinin yan ürünü formatındaki dizinin 5. sezonu, 1 Eylül'de Netflix'te olacak. Dizinin diğer 4 sezonunu Netflix'te izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

1 Eylül - Transformers: Rescue Bots Academy

1 Eylül - Watchman

6 Eylül - Élite 2. Sezon

6 Eylül - Titans 2. Sezon

DC'nin süper kahraman dizisi Titans, 2. sezonunda yeni kahramanlarla yoluna devam edecek. Dizinin 2. Sezonu 6 Eylül'de Netflix'te olacak. 2. sezonun ilk resmi fragmanı da yayınlandı. Buradan tıklayarak izleyebilirsiniz.

6 Eylül - Jack Whitehall: Travels with My Father, 3. Sezon

Belgesel/Komedi türündeki dizinin 3. sezonu Netflix'te 6 Eylül'de başlayacak. Baba oğul dünyadaki belli destinasyonları takip ederken başlarına gelen komik ve talihsiz olayları izliyoruz.

13 Eylül - The Chef Show 2. Kısım

15 Eylül - Super 8

Super 8, J.J. Abrams'in yazdığı ve yönettiği, Steven Spielberg'in ise yapımcı olarak bulunduğu Amerikan yapımı bilim kurgu ve gerilim filmi. 15 Eylül'de Netlifx'te izleyebileceğiz.

20 Eylül - Disenchantment, 2. Sezon

20 Eylül - Criminal

David Tennant ve Hayley Atwell'i izleyebileceğimiz dizi Criminal Fransa, Birleşik Krallık ve İspanya'dan 12 farklı suçu ele alıyor. Fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

20 Eylül - Between Two Ferns: The Movie (İki Eğrelti Otu Arasında: Film)

Bir sunucu, bütçesi olmayan talk şovu 'İki Eğrelti Otu Arasında' için görüşebileceği ünlü kişiler bulmak ve ününü geri kazanabilmek için bir yolculuğa çıkıyor filmde. Amerikan komedi yapımın başrolde bildiğiniz gibi Hangover filminden tanıdığımız ve çok sevdiğimiz Zach Galifianakis var.

26 Eylül - Brooklyn Nine-Nine 5. Sezon

IMDb puanı 8,4 olan Komedi/Suç dizisi Brooklyn Nine-Nine 5. sezonuyla 26 Eylül'de Netflix'te olacak.

26 Eylül - Explained 2. Sezon

27 Eylül - The Politician

Payton, çocukluğundan beri bir gün Amerika Birleşik Devletleri başkanı olacağından emin. Ama ilk önce en tehlikeli siyasi ortam olan lisede yolunu bulmak zorunda. '' 

Dizinin fragmanının buradan izleyebilirsiniz.

Kısaca ne var ne yok bir kez daha bakmak isterseniz;

Popüler İçerikler

Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
YORUMLAR

Listede beni alakadar eden hiç bir şey yok maalesef. Gerçi Brooklyn Nine-Nine izleyen bi arkadaşım var ama o beşinci sezonda değil, yedinci sezonda. Netflix'in uyuşuk uyuşuk koymasını beklemektense internetten izledi.

24.08.2019

Friends geleydi keşke

24.08.2019

The End of the Fuckin World ile After Life'ı yeni bitirdim. Bu tarz ingiliz kara mizahlı dizi bilen varsa önerebilir mi? Bu iki diziyi tavsiye ederim bu arada. Özellikle After Life çok hoşuma gitti. Çiğırs..

24.08.2019

chewing gum

TÜM YORUMLARI OKU (18)