Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un Yeni Planı Ortaya Çıktı: Bilerek Yakalanmışlar!

Murat Aci’yi öldürdükten sonra annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçan Timur Cihantimur’un, Boston’da polislere bilerek yakalandığı ortaya çıktı. 

Aci ailesinin avukatı Hacı Orhan, TV100’de yaptığı açıklamada Eylem Tok’un Türkiye’ye yüzde 100 olarak iade edileceğini söyledi.

ABD’de geçtiğimiz günlerde yakalanan firari anne Eylem Tok ile Murat Aci’nin ölümüne sebebiyet veren oğlu Timur Cihantimur’un mahkemesi görülmeye devam ediyor.

Sanık avukatların tahliye talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. İkili cezaevinde kalmaya devam edecek.

Eylem Tok ve oğlunun yakalanma konusu ile ilgili ortaya atılan iddia; bir Türk kuryenin onları tanıdığı ve ihbar ettiği yönündeydi. Ancak Aci ailesinin avukatı Hacı Orhan durumun bu şekilde olmadığını belirtti.

Orhan’ın açıklamalarına göre, ikilinin evinin New York’ta olmasına rağmen Boston’da okul kaydı yaparken ‘bilerek’ yakalandığı, polislerin onları okuldan aldıkları belli olsun diye okul önünde uzun süre bekledikleri, Boston’da yargılama durumu farklı olduğundan bu durumunu planladıkları ortaya çıktı.

İşte Avukat Hacı Orhan’ın TV100’de yaptığı açıklamalar:

Eylem Tok ve Oğlu Timur Cihantimur ABD’de Mahkemede: Timur Cihantimur İçin 'İnhitar Girişimi' İddiası

Popüler İçerikler

"Başıboş Sokak Köpeklerine" Çarpıp Sinirlenen Kullanıcıya Ece Seçkin'den Zehir Zemberek Sözler!
Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
Tepkiler Büyüyor: Mustafa Sandal'dan Arda Güler'in Elinden Forma Alan Montella'ya Zehir Zemberek Sözler!
YORUMLAR
21.06.2024

Şeytandan 10 dakika önce dünyaya gelmiş,belki de iş kotarıldı ,tezgah belirlendi,gerisi yakalanma ve iadeye geldi,bu ülkede tüpçü tanıdığın olacak...

21.06.2024

Hiçbir şey anlaşılmıyor ki içerikten. Boston'da yargılanmanın farkı neymiş? Niye orayı seçmişler?

Bu beklentini haber/içerik oluşturan bir yerde bulursun. Onedio'da öle biri yok. Kopyala yapıştır yapar. NY başlı başına bir eyalet ve boston başka bir eyalete bağlı. Sadece tahmin: okul önünde bu kadar ısrar ettiklerine göre massachusetts'te öğrencilerin farklı hakları var ya da onlara dair farklı bir kanun var. Kaldı ki hukuk insanları başından beri kendini yırtıyor, sözde objektiflere yakalanmaları bile planın bir parçası. Sığınma isteyecekler bunu da ellerinin en güçlü olduğu eyalette yapacaklar. Sosyal medya'da verilen tepkileri sığınma isteklerine destek olarak sunacaklar... ABD-TR arasında suçlu iade anlaşması yok ve yanlış değilse çocuk çift pasaportlu. BENCE: iade edilirlerse mucize olur. Şuan yok çocuk çöp topladı falan filan haberleri bile gaz alma amaçlı olabilir... Umarım yanılırım da iade edilirler.

21.06.2024

Türkiye'de muhafazakar kesimin erkek cinsi, laik kesimin ise kadın cinsi sıkıntılı.

21.06.2024

O nece tespittir üstad

TÜM YORUMLARI OKU (29)