Eylem Tok ve Oğlu Timur Cihantimur Tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un Boston’da tutuklandığını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemize iade talebimiz kapsamında ABD'de yakalanarak gözaltına alınan şüpheli Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, Boston’da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

Tutukluluğun gözden geçirileceği duruşma, 18 Haziran’da yapılacaktır. Bu duruşma sonrası başlayacak iade yargılaması sürecini yakından takip edecek, şüphelilerin ABD’den ülkemize iadeleri için gerekli girişimlerimizi sürdüreceğiz.”

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Bakan Tunç Duyurdu: Eylem Tok ve Oğlu Yakalandı

Popüler İçerikler

İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
5 Yaşındaki Kuzenini Zorla Dudağından Öpen TikTok Kullanıcısı Duygu Özgül Tutuklandı
Korku Dolu Anlar! Diyarbakır'da Tekbir Getirerek Burger King ve Starbucks Şubesine Saldırı!
YORUMLAR
15.06.2024

Abd de oldukları için tutuklandılar, Türkiye'ye gelince serbest kalırlar. Çünkü Türkiye'de Adalet sadece bir kadın ismi.!

15.06.2024

Ama bu kadar da fazla, eleştiri yapabilirsiniz fakat yargılarınız ölçüsüz resmen..! Her gün her içeriğe aynı yorumlar..! Yazmayım yazmayım diyorum ama yeter artık, benim ADALET isminde erkek tanıdığım da var... :))

15.06.2024

Şayet ülkeye iadeleri yapılırsa,Türk yargısı nasıl bir ceza verecek? Unutulması zor bir kaç acı olay yaşanmıştı ve ne yazık ki yanlarına kâr kaldı. Mesela; Kurye'yi ezip geçen Somali cumhurbaşkanı'nın oğlu para cezasıyla kurtuldu. Sinan çetin'in oğlu bir polisi şehit etti, o da bir kaç ay yatarak kurtuldu. Bunlar sadece bir kaç örnek. Hukuk ve yargı naraları atanlar; Acılı bir ailenin göz yaşlarını dindirebilecekler mi? merakla bekliyorum.

15.06.2024

saydığın örneklerde sorun hep para ile çözüldü oysa olması gereken sen kurbanın ailesine kaç para verirsen ver o senden şikayetçi olsun olmasın mahkemeler kamu davasina çevirip suçun karşılığı ceza neyse uygulamalı ama tabii normal ülkelerde

15.06.2024

türkıye de olsalardı simdi coktannn ta

TÜM YORUMLARI OKU (14)